Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Stoner vagyok, van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stoner vagyok, van esélyem átlagos értékrendű lánnyal kapcsolatot létesítenem? 25/F

Figyelt kérdés

NAGYON FONTOS: A kérdés nem a drogprevencióról szól.

Ha nyílt lapokkal játszok, az előítéletek miatt, úgy gondolom esélyem sincs. Ti jöttetek össze lánnyal úgy, hogy nem tudott a jelentős mennyiségű fogyasztásról? Hogyan oldottátok meg a kezdeti nézetkülönbséget?

Lányok, hogy reagálnátok, ha ez lenne az egyetlen gond a kiválasztottal kapcsolatban?

2022. márc. 14. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 A kérdező kommentje:

19-es

Olyanok válaszát vártam volna, akiknek tapasztalata van a kérdésben.

A te válaszod a kérdések nagy részére rámondható:

Addig nem derül ki, amíg meg nem próbálod!

2022. márc. 14. 16:51
 22/74 anonim ***** válasza:
69%
Értem, de lehet ő tapasztal valamit de az nem feltétlen lesz igaz erre a lányra….így nem igazán értem mit vársz, azon kívül hogy beleállsz mindenkibe aki válaszol neked. Rég volt az utolsó cigi?
2022. márc. 14. 16:53
 23/74 anonim ***** válasza:
76%

Én úgy gondolnom, hogy nincs sok esélyed átlagos értékrendű lánnyal kapcsolatot létesítened.

Ha ez lenne az egyetlen gond a választottaammal akkor dobnám amint kiderül, és az még rá is tenne egy lapáttal, hogy szándékosan eltitkolja.

2022. márc. 14. 17:04
 24/74 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, nekem heti 1-2 teljesen okes lenne. Persze ha nem olyan beton cigiket csinalsz, hogy utana orakig csak nezed a tapetat. Sot, mindjuk heti 1 joejt cigire meg en is becsatlakoznek.

24/L

2022. márc. 14. 17:14
 25/74 anonim ***** válasza:
51%

Mondd el neki és ő majd eldönti. Nem zoknibáb, hogy találgatnod kelljen, hogy vajon mit gondolhat.

Ha egyáltalán nem fér bele neki, akkor ez van, hiába vergődsz, hogy neked ez kezdeti nézetkülönbség, majd ő eldönti magától. Ez a titkolózás annyira gáz.

2022. márc. 14. 17:41
 26/74 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy nagyon jó barátnőm, aki nem él vele, mert bereccsen tőle, ráadásul egy konzervatív, nagyon házias, családcentrikus csaj, a párja viszont napi szinten cigizik. Szeretik egymást, megvannak, szóval én személyes példa alapján is azt mondom, hogy minden további nélkül találhatsz számodra megfelelő csajt.

Nekem jelentős múltam van a cigivel :), de mentálisan nincs rám jó hatással, így azt sem tudnám tolerálni hosszú távon, ha a párom által visszakerülne az életembe.

Lényeg a lényeg: szerintem simán találhatsz a kérdésben is leírt lányt.

2022. márc. 14. 17:50
 27/74 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden más passzolna, és nem napi szinted tolod, engem nem zavarna. Néha együtt is elszívhatnánk egyet. Volt már olyan pasim, aki szívott, semmi gond nem volt belőle köztünk.
2022. márc. 14. 18:35
 28/74 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mimdenkinek a válszokat.

Úgy gondolom az ilyen kérdések csak közelebb visznek minket a megoldáshoz, ami egy elfogadóbb, nem fekete-fehér világhoz ragaszkodó társadalomhoz vezet.

Ha valakit megbántottam a válszaimmal, attól elnézést kérek!

2022. márc. 14. 18:56
 29/74 anonim ***** válasza:
15%

Nem Stoner vagy ... kábítószer fogyasztó vagy hivatalosan. Hagyjuk ezeket a trendi kifejezéseket. Ezek amerikában működnek ahol LEGÁLIS a fű.

Te most jelenleg itt magyarországon, kábszer fogyasztó vagy.

Persze amilyenek a nők nem lepődök meg ha erre buknak. Bűnöző drogosokra.

2022. márc. 14. 19:55
 30/74 anonim ***** válasza:
61%
A kávé is drog mégse kabszeresezem le anyámat mert nem tud felkelni nélküle :D azért mert egy növény körül ennyi tévhit terjeng, az egy dolog, de semmivel sem rosszabb az aki fűvel lazít mint aki alkohollal
2022. márc. 14. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!