Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stoner vagyok, van esélyem átlagos értékrendű lánnyal kapcsolatot létesítenem? 25/F
NAGYON FONTOS: A kérdés nem a drogprevencióról szól.
Ha nyílt lapokkal játszok, az előítéletek miatt, úgy gondolom esélyem sincs. Ti jöttetek össze lánnyal úgy, hogy nem tudott a jelentős mennyiségű fogyasztásról? Hogyan oldottátok meg a kezdeti nézetkülönbséget?
Lányok, hogy reagálnátok, ha ez lenne az egyetlen gond a kiválasztottal kapcsolatban?
19-es
Olyanok válaszát vártam volna, akiknek tapasztalata van a kérdésben.
A te válaszod a kérdések nagy részére rámondható:
Addig nem derül ki, amíg meg nem próbálod!
Én úgy gondolnom, hogy nincs sok esélyed átlagos értékrendű lánnyal kapcsolatot létesítened.
Ha ez lenne az egyetlen gond a választottaammal akkor dobnám amint kiderül, és az még rá is tenne egy lapáttal, hogy szándékosan eltitkolja.
Nem tudom, nekem heti 1-2 teljesen okes lenne. Persze ha nem olyan beton cigiket csinalsz, hogy utana orakig csak nezed a tapetat. Sot, mindjuk heti 1 joejt cigire meg en is becsatlakoznek.
24/L
Mondd el neki és ő majd eldönti. Nem zoknibáb, hogy találgatnod kelljen, hogy vajon mit gondolhat.
Ha egyáltalán nem fér bele neki, akkor ez van, hiába vergődsz, hogy neked ez kezdeti nézetkülönbség, majd ő eldönti magától. Ez a titkolózás annyira gáz.
Nekem van egy nagyon jó barátnőm, aki nem él vele, mert bereccsen tőle, ráadásul egy konzervatív, nagyon házias, családcentrikus csaj, a párja viszont napi szinten cigizik. Szeretik egymást, megvannak, szóval én személyes példa alapján is azt mondom, hogy minden további nélkül találhatsz számodra megfelelő csajt.
Nekem jelentős múltam van a cigivel :), de mentálisan nincs rám jó hatással, így azt sem tudnám tolerálni hosszú távon, ha a párom által visszakerülne az életembe.
Lényeg a lényeg: szerintem simán találhatsz a kérdésben is leírt lányt.
Nagyon szépen köszönöm mimdenkinek a válszokat.
Úgy gondolom az ilyen kérdések csak közelebb visznek minket a megoldáshoz, ami egy elfogadóbb, nem fekete-fehér világhoz ragaszkodó társadalomhoz vezet.
Ha valakit megbántottam a válszaimmal, attól elnézést kérek!
Nem Stoner vagy ... kábítószer fogyasztó vagy hivatalosan. Hagyjuk ezeket a trendi kifejezéseket. Ezek amerikában működnek ahol LEGÁLIS a fű.
Te most jelenleg itt magyarországon, kábszer fogyasztó vagy.
Persze amilyenek a nők nem lepődök meg ha erre buknak. Bűnöző drogosokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!