Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi ismerkedős applikációk/oldalak közül melyiken a LEGKEVÉSBÉ felszínesek a nők? Melyiket éri meg telepíteni a legjobban egy 29 éves, diplomás, átlagos külsejű férfinak, aki komoly kapcsolatot keres?
Milyen diploma?
Büfé, vagy olyan, ami pénzt is hoz?
Ha utóbbi, és nincs csajod az életben, akkor a neten sem lesz.
mi az h melyiken a legkevesbe felszinesek a nok?:D en hallottam pasikat tinderezni, hat meg olyan felszinesseget.... az egyik veglet az, aki mkit jobbra huz h legyen matche, a masik meg aki mkit szetkritizal. ennek nagy az orra, amaz lofeju, ez dagadt, vagy epp tul izmos...
masreszt meg olyan appokon ahova az emberek 90%a fotokon kivul semmit nem tolt fel vagy ir bemutatkozast, megis mi alapjan kene itelni ha nem a kulso?
Szívesen megismerkednék veled, ha nincs ellenedre.
26 L
6-os:
Leírtam a kérdésben, hogy átlagos külsejű vagyok.
Én még nem voltam fent egyik ilyen oldalon sem, állítólag a fenti 4 a legnépszerűbb. Viszont azt hallottam másoktól, hogy ne telepítsem egyiket se, mert a félig szép nők is csak a legjobb pasiknak írnak vissza.
Most akkor mi az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!