Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz lehet az elméletem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet az elméletem a diplomás nők többségéről?

Figyelt kérdés

Kihangsúlyozom, hogy _NEM_ általánosítani akarok és ez nem vonatkozik minden nőre. Viszont az exeimből és a környezetemben élő nők többségéből kiindulva, azt figyeltem meg hogy a nők azért akarnak diplomát szerezni, hogy ezáltal magasabb társadalmi körökbe juthassanak, a társadalom krémjéből kaparintsanak meg maguknak férfit. Ez különösen a legutóbbi kapcsolatomban volt így. Nekem nincs diplomám és ő óvónőként - ami szerintem nem egy horribilis dolog - nagyon neheztelt rám emiatt. Miután engem dobott, egy közgazdásszal állt össze, akinek mindamellett hogy rengeteg pénze van, 2 diplomával rendelkezik.

Tehát vannak nők akik mindenképp elvárják a diplomát? Ez nekik garancia lehet arra hogy jó életük lehet a férfi mellett és magas társadalmi körökbe juthatnak?

2020. máj. 2. 22:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
95%
Bár írod, hogy nem akarsz általánosítani, mégis megteszed. Végzős egyetemista vagyok, jó nevű egyetem jó szakján tanulok. A Szerelmem pedig buszvezető.
2020. máj. 2. 22:17
 2/32 anonim ***** válasza:
94%

nem lehet, hogy azért dobott, mert lenézted a munkáját?

itt bukott meg az elméleted alapjában, valószínűleg csak téged nem bírt tovább így elviselni

ovónő pont nem a könnyű foglalkozások közé tartozik, amit csakúgy elvállalna valaki, hogy valamiféle státusza legyen, ez pont gyenge példa arra, amit bizonyítani akarsz

az egy dolog, hogy sikeres férfivel jött össze utánad, mivel azt csinál, amit akar, egyébként meg előtte veled volt, úgyhogy megint ellentmondás

bár nem csodálnám, hogy elment a kedve a diploma nélküliektől, miután te is a semmivel leszólogattad a végzettségét

2020. máj. 2. 22:19
 3/32 anonim ***** válasza:
91%

Annyira kár, hogy ezen az oldalon annyira képtelenek felfogni egyesek, hogy különbözőek vagyunk, különböző igényekkel.

Van, akinek ez fontos, van akinek meg az.

Én pl. soha nem jönnék össze olyan pasival, aki dohányzik, alkoholt, drogot fogyaszt, elhízott, nem fontos számára az egészséges mozgásban gazdag életmód, nem szeretne családot..stb. és ezt én diplomás nőként mondom. Párom nem diplomás és a kereskedelemben dolgozik.

Gondolom, kérdező, neked is vannak elvárásaid, te se jössz össze akárkivel.

Lehet, hogy egyeseknek sok anyagi szükségletük van, amit finanszírozni kell. De ez miért baj egyeseknek?

Lépj túl rajta, ne rágódj ezen. Lesz más lány, aki szeretni fog téged tiszta szívből.

2020. máj. 2. 22:19
 4/32 anonim ***** válasza:
97%

Sztem ez hülyeség. A diploma a mai világban nem biztos, hogy jobb kereseti lehetőséget biztosít ergo több pénz. Én is pedagógus vagyok, az exem szakmunkás volt, és minden túlzás nélkül 2x annyit keresett mint én, és akkor ebben még nem volt benne a magánvállalkozásából való bevétele.

Szerintem nagyon rosszul látod a helyzetet. Azért mert egy ilyen közgazdászra cserélt le, lehet, hogy csak a puszta véletlen műve.

2020. máj. 2. 22:22
 5/32 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem épp az ellenkezője igaz: azért csinálnak egy/több diplomát (most nem a büfészakokra gondolok), hogy egyedül is boldoguljanak az életben és ne legyenek kiszolgáltatva senkinek.

Az ilyen nők többségének éppen ezért nem az a fő szempont, hogy minél pénzesebb hapsival jöjjenek össze.

32F

2020. máj. 2. 22:25
 6/32 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a sajàt kisebbségi komplexusodat vetíted ki. Nekem 4 diplomàm van (2 alap és két mester), most csinàlok egy ötödik posztgraduálist. A pàrom az egy alapdiplomàjàval ugyanannyit keres mint én. Az én szakmàmban a papír elvàràs így jutsz előbbre. Tesómnak nincs diplomàja mert nem fejezte be az egyetemet. Sikeres viszont a szakmàjàban és eltartja a két kisgyerekét a két diplomàs jelenleg hàztartàsbeli illetve hobbiból dolgozó feleségét. Sose volt ebből gond nàluk hogy a feleségnek vannak papírjai neki meg csak érettségi illetve okj
2020. máj. 2. 22:29
 7/32 anonim ***** válasza:
95%

Igen, kizárólag azért lettem mérnök, hogy jobban kereső férjet fogjak.

És igen, mindenképpen elvárom a diplomát.

2020. máj. 2. 22:38
 8/32 anonim ***** válasza:
97%

Egyetértek az 5-ös válaszolóval.

Mióta az eszemet tudom arra neveltek, hogy a tanulás mennyire fontos, mert ezzel van a legtöbb esélye az embernek boldogulni az életben, viszonylag könnyen pénzt keresni. Persze így sem biztos, de nagyobb rá az esély. Ja, a másik érv az volt (külünösen az édesapám részéről), hogy a jó munkám fogja biztosítani azt, hogy soha ne kelljen anyagilag függenem egy férfitól, ne kelljen bennemaradnom csak a pénz miatt egy sz.r kapcsolatban.

33N

2020. máj. 2. 22:42
 9/32 anonim ***** válasza:
98%
Ne gyalázd az ELMÉLET szot! Az egy komoly fogalom!!!!
2020. máj. 2. 22:44
 10/32 anonim ***** válasza:
98%

Én óvónő vagyok. A mester diplomám csinálom mert úgy éreztem kell a kihívás. Sajnos nem azt kaptam amit vártam de most nem ez a lényeg. Hamarosan bele kezdek egy szakmába is és még 3 van tervben. Azért tanulok hogy képes legyek bármilyen helyzetben életben maradni ne legyek másra utalva és a leendő gyerekeimnek példát mutathassak.

Nem azért lettem óvónő hogy diplomás pasit foghassak. Sőt nem is diplomás akartam lenni hanem óvónő. A diplomás pasit megkaphatja egy átlag eladó a tescoból is. Csak neki még a fizetése is jobb mint nekem. Ez is mutatja mennyire nem számít sokszor a fizetés szempontjából a diploma.

Én olyan párt szeretnék aki értelmes nyitott és szeretne fejlődni. Ehhez a diploma is hozzájárulhat de nem feltétel sőt vannak éretlen életképtelen diplomások is. De olyannal soha nem jönnék össze akinek külön elméletei vannak a diplomásokról csak mert diplomájuk van. Azt is utálom mikor megy a hiszti hogy az csak egy papír olyantól aki csak vágyna arra a papírra. Ez a mentalitás pl. nagyrészt kiszűrhető azzal ha valaki diplomás párt keres. Tehát van amire azért szinte garancia a diploma.

2020. máj. 2. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!