Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás pasikat mennyire zavarja, ha egy lánynak érettségije sincs? Környezetetekben ismertek ilyen párokat?
Figyelt kérdés
Nem az olyan gyakoris pasik véleménye érdekel, akik még életükbe nem láttak nőt.
Csak úgy általában, szerintetek ez mennyire gyakori felállás?
2020. ápr. 13. 21:29
1/27 anonim válasza:
Nem zavarja őket, az a lényeg, hogy mellük legyen jó nagy. Sok ilyen párt ismerek.
2/27 anonim válasza:
Engem nem zavarna.
És én fordított eserben ismerek párokat, ahol a lánynak van magasabb végzettsége
4/27 anonim válasza:
nem ismerek egy diplomás ffi + szakmunkás (v kevesebb) nőt.
5/27 anonim válasza:
Az én környezetemben lévő férfiakat nagyon zavarná, de eleve kis eséllyel találkoznak kevésbé iskolázott nőkkel. Mindnek szintén diplomás felesége, barátnője van, nagyrészt hasonló területről (mérnökök). Én is az vagyok és a férjem is.
6/27 anonim válasza:
"Nem az olyan gyakoris pasik véleménye érdekel, akik még életükbe nem láttak nőt."
Ha nincs érettségid, miért válogatsz ennyire?
7/27 anonim válasza:
Engem zavarna. Nem előítélet, hanem tapasztalat, hogy a diplomás nőkkel közelít az intellektusunk, életcéljaink, terveink, kompatibilisebb is a humorérzékünk.
8/27 anonim válasza:
A páromnak szempont volt. A többiekről nem tudok.
9/27 anonim válasza:
Nem zavarna különösebben, ha a lány nyitott lenne a világ dolgaira, intelligens lenne, és törekedne önmaga művelésére, fejlesztésére. Nyilván egy diplomás lány is lehet ostoba, csak kérdés, hogy mondjuk egy szakmunkásképzőt vagy 8 általánost végzett nő mennyire érdeklődik pl. a színház, a múzeumi kiállítások iránt, mennyire lehet elbeszélgetni vele egy tartalmasabb filmről, szóval hogy mennyire tud beilleszkedni az értelmiségi létbe.
10/27 anonim válasza:
Két olyan pár is van a baráti társaságban, ahol a nőnek csak érettségije van, a férfinak diplomája. Mérnökök. Megélnek így is, jól megvannak, dolgoznak mindannyian, de azért nekem fura. Lehet én vagyok a törtető (nő), de én annak idején pont annyi elvárást támasztottam a leendő párommal szemben, amennyit magamnak is megtudok adni. A férjemmel mérnök páros vagyunk, azért lényegesen jobban keresünk náluk. Nekem ezeknél a pároknál, a kapcsolatuk elején mindig az volt az érzésem, hogy anyagi értelemben visszahúzza a két férfit a nők érkezése. Szerencse, hogy a szerelem náluk nem ezen múlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!