Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok olyan 25 éves nővel, akinek érettségije nincs, gyereke viszont van?
Figyelt kérdés
2019. márc. 16. 21:31
2/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit tud ebből kihozni.
Nem feltétlenül kell érettségi ahhoz, hogy valaki sikeres legyen vagy elérjen dolgokat.
De az általános tapasztalat szerintem nem túl jó. Általában eltartót keres magának meg a gyereknek és cserébe tényleg semmit nem tud felmutatni.
De ha valaki ebből ki tud hozni mégis valami figyelemre méltót akkor nem biztos, hogy akadály lenne.
3/16 Clay Morrow válasza:
Az elsőt még mondjuk el tudnám nézni, de a gyereket semmiképp, így egy nagy nem.
5/16 anonim válasza:
Ez annyira sokmindenttől függhet.
6/16 anonim válasza:
Őszintén: Mégis miért tenném? Tanulni nem tanult, de egy gyereket volt esze összehozni olyannal, aki tojt rá. Nem nő, hanem tinilány.
8/16 anonim válasza:
Kizárt, mellesleg kétlem, hogy egy ilyen nő normálisan eltudná tartani a gyerekét. Nem fogok apát játszani más gyerekének.
9/16 anonim válasza:
Nem. Nálam a gyerek kizáró ok ilyen fiatalon.
10/16 anonim válasza:
Gyerek nem kizáró ok, nekem is van, érettségi hiánya szintén nem kizáró ok. Nekem ugyan van de előrébb nem vagyok vele.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!