Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Járnátok olyan 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Járnátok olyan 25 éves nővel, akinek érettségije nincs, gyereke viszont van?

Figyelt kérdés

2019. márc. 16. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Egy másik kérdés alá írtam ezt, bemásolom változtatás nélkül. Van egy tippem mondjuk, hogy te írtad ki azt is.

"Én is 25 vagyok, csak férfi. Egész életem során 0 sikerem volt (szűz is vagyok), amíg úgy másfél hónappal ezelőtt megtalált egy ilyen csaj. Most 23 éves, félcigány, van egy 2 éves gyereke, dohányzik, csak ő gyorsétteremben dolgozik gyár helyett. Szakmája van, érettségije nincs, bár nem mondanám rettenetesen butának. Egyébként csinos, már-már szépnek is mondhatni.

Na, hát inkább maradtam szűz, és nem azért, mert minimálbért keres. Pótapa nem leszek. Egyszerűen érződött rajta, hogy kétségbeesetten keres egy férfit; még velem, aki senki másnak nem kell, is beéri, csak ne egyedül legyen egy meggondolatlan-felelőtlen dugás melléktermékével. Egyébként rettentő csalódott vagyok, amikor ebbe belegondolok: a jónő legyártat magának egy gyereket egy hiperszuper jóképű fszival, mert annyira viszket neki, hogy még a gumi felhúzását sem képes megvárni - aztán amikor természetesen a jócsávó továbbáll (miért ne tenné?), akkor már jó neki a "bottal sem" kategória is. Utóbbi én vagyok, és akárhogy húzom-halogatom, ez vár rám is...

Ez a nagyon fiatalon szülés meg nem mondom ki itt a PC-s fellegvárban, hogy melyik etnikumra is jellemző."

2019. márc. 16. 23:00
 12/16 anonim ***** válasza:
31%
#13 bocs de itt gyáva is voltál szexelni szerintem, mert ugyanúgy lefeküdhettél volna vele ahogy a feltételezett jó csávó.
2019. márc. 16. 23:20
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Csak akkor ha ez a nő anyagi helyzete stabil , jól keres (jobban mint én) vagyis nincs szüksége arra hogy én kihúzam a szarból! Csupán a gérfit keresi bennem.
2019. márc. 17. 06:19
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
Járni, járnék...
2019. márc. 17. 07:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó kombinációval tűnik. A lehasznált punciján, és más gyerekén kívül mit tudna hozni egy kapcsolatba egy ilyen nő?
2019. márc. 17. 10:24
 16/16 anonim ***** válasza:

@14

Részben igazad van, filóztam is rajta, hogy hülye vagyok, hogy nem használom ki az alkalmat. A probléma két és fél dologban rejlik.

1) Félcigány. A viselkedése teljesen kulturált, nem cigányos, de az arcán nagyon látszik, bár mint mondtam, még egész csinos is attól függetlenül, hogy nemcsak vékony, hanem egyenesen sovány. Na, lényeg a lényeg, cigánnyal NEM KEZDÜNK. Lehet, hogy ő tényleg értelmes ember módjára viselkedik, de a cca. 372 tagot számláló pereputtyból egész biztos akad legalább egy bosszúálló, ízig-vérig cigány verőlegény, aki agyonver, ha egy rossz szót szólok. Ilyet nem játszunk.

2) A dohányzás részemről az egyik, ha nem A legundorítóbb szokás, a takonyevéstől egy hajszálnyival elfogadhatóbb csak. Elképzelni nem tudnám, hogy megcsókoljam, ami az én szűz világpercepcióm szerint a szeretke... khm, "dugás" elengedhetetlen része.

+1) Mindemellett egymás mellett dolgozunk, ő ugye egy gyorskajáldában, ahova én menetrendszerűen bejárok. Nem kell a balhé meg az ad hoc Barátok Közt.

Tudom, nagyok az igényeim, de ha 35 éves koromig leszek szűz, akkor addig. Nincs értelme lejjebb adni.

2019. márc. 17. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!