Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyannal akinek nincs érettségije viszont, van munkája rendesen dolgozik, és vannak céljai?
Igen. Járnék. Ha nem azért nincs érettségije, mert egy link alak, és lusta volt elvégezni. Ha mondjuk van szakmája normális munkahelye, akkor járnék.
De ha mondjuk nincs semmi végzettsége és mondjuk segédmunkás egy utolsó $zar helyen minimálbérért, és esze ágában se lenne, hogy ennél többre vigye, akkor nem.
Ha vannak céljai, akkor igen.
Nem a papír dönt.
Pl. Steve Jobs és Bill Gates is otthagyta az iskolát (bár ők már az egyetemet hagyták ott.)
Igazából az a fontos, hogy intelligens legyél, illetve legyen egy téma, amit te nagyon vágsz, és amiről minden nap tanulsz újat önerőből. Ja meg a céltudat.
Az osztályunkban a 4,8 átlagú emberekkel semmiről se lehetett beszélni, csak a hétvégi buliról, míg volt egy bukdácsolós srác, mindig kegyelemkettessel ment át év végén - ő viszont rengeteg témában jártas volt, pl. amikor a csernobili katasztrófáról néztünk dokumentumfilmet, akkor is ő tudott hozzátenni, míg a többiek csak néztek, és láthatólag mentek volna már haza.
Na, a srácnak már legalább 2 éves kapcsolata van, és bár szegény családban kezdte, most már dolgozik, és jól megél belőle.
Szóval ja.
Intelligensnek kell lenni, de ez nem abban merül ki, hogy dolgozatra/vizsgára mindent f**zán bemagolok, jeles lesz,aztán a jövő héten már semmit sem tudok az adott témáról.
21/L
Igen. Az én párom is ilyen, sőt ő nem is szándékozik megszerezni. Egyszerüen nem volt se türelme se kedve egy darab papirért nyügölni, viszont most jó szakmája van és átlag feletti fizetése.
Én már egyetemen vagyok, de fele annyi dologhoz sem értek mint ő, még a fizetésem se lestz annyi mint
szóval még a fizetésem se lesz annyi mint neki, már ha kapok egyáltalán munkát.
Szóval szerintem én szarabb helyzetben vagyok érettségivel mint ő érettségi nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!