Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok egy olyan fiúról, akinek nincs semmilyen szakképesítése csak egy érettségije?
hát nem lennék túlzottan boldog.
én egyetemre járok, jó szakon vagyok, elvileg jó munkám lesz. a páromnak nincsen érettségije, viszont van egy jó szakmája amit nagyon szeret. és abban dolgozik. nem is keres olyan rosszul magyar színvonalon. sok ismerős szóvá teszi,hogy hát én diplomás leszek,neki meg "csak" szakmája van,ez mennyire gáz. pedig egyáltalán nem. amíg szereti amit csinál és dolgozik,addig nem érdekel.
viszont a kérdésben leírt srác elég fura lenne nekem. mi az,hogy nincs szakmája? az érettségi l***sz, nem tudsz vele semmit kezdeni, kb olyan alap és semmitmondó,mint régen a nyolc általános. sokkal többet ér egy szakma. szóval én támogatnám benne a srácot,hogyha ismerném,hogy tegyen le egy szakmát. de ennyi. hogy nincs diplomája vagy ilyesmi az nem érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!