Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok egy olyan fiúról, akinek nincs semmilyen szakképesítése csak egy érettségije?

Figyelt kérdés

2016. aug. 13. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok van ilyen. Mit kellene gondolni? Nem a diploma teszi emberré. Érettségi után sok mindent lehet még tanulni.
2016. aug. 13. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A fő kérdés: dolgozik vagy csak otthon ül és barátnő személyében csak egy második anyucira vágyik?
2016. aug. 13. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Dolgozik.Az,hogy érettségin kívül nincs semmi,azt úgy értettem,hogy még egy szakmája sincs
2016. aug. 13. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:

hát nem lennék túlzottan boldog.

én egyetemre járok, jó szakon vagyok, elvileg jó munkám lesz. a páromnak nincsen érettségije, viszont van egy jó szakmája amit nagyon szeret. és abban dolgozik. nem is keres olyan rosszul magyar színvonalon. sok ismerős szóvá teszi,hogy hát én diplomás leszek,neki meg "csak" szakmája van,ez mennyire gáz. pedig egyáltalán nem. amíg szereti amit csinál és dolgozik,addig nem érdekel.

viszont a kérdésben leírt srác elég fura lenne nekem. mi az,hogy nincs szakmája? az érettségi l***sz, nem tudsz vele semmit kezdeni, kb olyan alap és semmitmondó,mint régen a nyolc általános. sokkal többet ér egy szakma. szóval én támogatnám benne a srácot,hogyha ismerném,hogy tegyen le egy szakmát. de ennyi. hogy nincs diplomája vagy ilyesmi az nem érdekelne

2016. aug. 14. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!