Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, járnátok olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok olyannal akinek nincs érettségije viszont, van munkája rendesen dolgozik, és vannak céljai?

Figyelt kérdés
És persze későbbiekben tervbe van hogy megszerezze az érettségit.
2017. jan. 5. 10:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyrészt nagyon fontos, miért nincs érettségije. Ha azért, mert mondjuk 18 évesen muszáj volt otthagynia az iskolát és dolgozni menni, azt el tudom fogadni, sajnos van ilyen. Vagy mert kapott egy olyan munkalehetőséget, vagy van egy családi vállalkozás, ahol a tapasztalat többet ér a papírnál (volt ilyen osztálytársam), az is rendben van. Biztos van olyan ok, ami rendben lenne, de most nem jut eszembe. Ha viszont azért, mert bulizni akart és tojt magasan az iskolába, tanulásba, akkor nem hiszem, hogy bármi keresnivalónk lenne egymás mellett.

Igazából engem nem azért érdekel az érettségi meg a diploma meg a társai, mert bármit jelentene, hanem mert valamivel több esélyed van elhelyezkedni egy normális munkában, ha muszáj. A párom elvégezte az egyetemet, nyelvvizsga miatt nincs csak diplomája, és csak azért nem piszkálom, hogy tanuljon meg még egy nyelvet még, mert tudom, hogy nála már sokkal többet ér a tapasztalat a hülye papírnál. De azért remélem, egyszer erőt vesz magán, mert ott a soha nem lehet tudni...

Szóval, ha van egy normális indokod, miért nincs érettségid, de le akarod tenni, esetlrg még egy kicsit többet is, akár tanfolyam, egyetem, bármi, tisztességesen dolgozol és intelligens vagy, lehet veled beszélgetni, meg persze vannak céljaid, nekem ez nem jelentene problémát.

2017. jan. 5. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!