Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti környezetetekben is túl kevés a férfi-nő interakció?
Sok ember a környezetemben a normál életvitele során nem találkozik a másik nemmel.
Munkában csak férfiak vannak, hullafáradtan hazaér, néha elmegy egy-egy kan buliba, és annyi.
Nőknek a környékébe se jut.
El tudom kèpzelni rengeteg nő is így van.
És persze most lehet mondani hogy ismerkedj online, de az nem olyan.
Észrevettem hogy nagyrészt emiatt rengeteg férfi nem tudja mi kell a nőknek, és rengeteg nő nem tudja mi kell a férfiaknak.
Sok nő karrierista lesz, miközben ez a férfiak nagyrészét hidegen hagyja, sőt néhányakat el is riaszt, sok férfi pedig extrém fukar lesz, ami meg a nőket riasztja el. De ezek a tulajdonságok csak 1-1 a sok közül.
Nektek mi erről a véleményetek?
Rég felhagytam az ismerkedéssel részben ezek miatt.
F
Én is azt mondanám mint egyik válaszoló, hogy kevés az új...
Vannak vegyesen a környezetemben, de mind foglaltak, és nincs új nő sem férfi.
Budapest ilyen téren azért mindig más lesz. Nem is igazán venném bele a Pesten élőket sok sok ismerkedős helyzetbe.
De a nők nem a férfiak miatt lesznek karrieristák. Ezt nem is értem. A férfiak sem a nők miatt fukarok, ha azok. Ráadásul nincs ilyen, hogy mi kell a nőknek. Mi kell a Katinak, mi kell a Julcsának, stb.
Normális körökben mozgok, fele-fele az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!