Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás pasikat mennyire zavarja, ha egy lánynak érettségije sincs? Környezetetekben ismertek ilyen párokat?
Nem az olyan gyakoris pasik véleménye érdekel, akik még életükbe nem láttak nőt.
Csak úgy általában, szerintetek ez mennyire gyakori felállás?
Mondanam, hogy nem szamit, de az elet nem ezt igazolja. Persze egy diploma sem garancia semmire, meg annak hianya is lehet kivetel, de a nagy szamok alapjan ez egy igen ritka parositas lesz. Vagy druvan ala fogsz rendelodni a kapcsolatban es csak hasznalni es kiahsznalni fognak, vagy olyan "ferfit" fogsz osszeszedni, aki rajtad kivul senkinek sem kell. Ami elsore akar jol is hangzana, de azert lesz ott feszko boven.
44F
Párom gyógyszervegyész-mérnök, én cukrásznak tanultam, de bolti eladóként és pedikűrösként folgoztam, most specializálódom gyógypedikűrre.
Nagy csöcsöm sincs.
Sőt, tehenet borjaival helyzet van, két gyerekem van.
Az első 1-2 hónapban nem is merült fel a szakirányú végzettségünk.
Gratulàlunk neked bàr a pàrodèrt se lehet sor.
Ez attól függ ki-mit akar. Volt egy ilyen ismerősöm 4 diplomája volt ebből az egyik villamosmérnöki a másik pedig építészmérnöki.
Őt határozottan nem érdekelte hogy van e nőnek diplomája. Jobban érdekelte mennyi pénze van/mennyit örökölt /ingatlanok a néven és a családban és ezen felül.
-minimum 15 évvel legyen fiatalabb de. a 18-20 jobb is!
-külsőre Irina Shayk, Kate Upton vagy bármelyik szupermodell “hasonmása” legyen
-teljes elnyomás, kb. egy szava nem lehet
-családcentrikus is legyen
Hozzáteszem nagyon tehetős mérnök volt az anyagiakkal nem lett volna gond. De ő se volt külsőre egy Brad Pitt természetesen.
2x hittem, hogy működhet, hogy a nő és közöttem nagyon nagy a szakadék.
Mindkétszer csalódás volt. Egyszerűen más az érdeklődés körünk, a világképünk, aki egy felsőoktatási intézményben lehúzott pár évet (akár diploma nélkül), annak lesz egyfajta alap kultúrája, világnézete. Biztos van akinek ez érettségi nélkül is sikerül, de lássuk be a többség nem ilyen
24: A diplomát nem várom el, de egy érettségit azért igen. Egyedül nem tudnék ellátni egy családot, a páromnak is dolgozni kellene. Érettségi nélkül esély nincs valami normálisabb munkára ahol nem szolga az ember.
Az ilyen nő olyan DIPLOMÁS keres aki TÖBB SZÁZEZRET keres máskülönben beérné bármelyik átlagos pasival. A diplomás és a diplomás között is van különbség hisz nem mindegy hogy valami közalkalmazotti állásban keres havi 180 ezret vagy pedig 1 milliót havonta ügyvédként vagy orvosként.
Olyan furák ezek a kérdések.
Folyton azt olvasni a diploma nélküliektől, hogy mennyivel életrevalóbbak, hogy a papír nem jelent semmit, hogy nélkülük a sok diplomás milyen elveszett a cégnél, hogy az igazi tudást az életben lehet felszedni.
Aztán a végén valami miatt az összes szakmunkás srác az egyetemista cicákra csorgatja a nyálát, és úgy tűnik a nők is diplomás féfit akarnak.
Ki érti ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!