Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás pasikat mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás pasikat mennyire zavarja, ha egy lánynak érettségije sincs? Környezetetekben ismertek ilyen párokat?

Figyelt kérdés

Nem az olyan gyakoris pasik véleménye érdekel, akik még életükbe nem láttak nőt.

Csak úgy általában, szerintetek ez mennyire gyakori felállás?

2020. ápr. 13. 21:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
Az arroganciád sokkal jobban zavarna, mint a tanulatlanságod.
2020. ápr. 13. 21:45
 12/27 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, mit tettél le az asztalra ahhoz, hogy úgy gondolod, hogy neked jár egy értelmiségi pasi?
2020. ápr. 13. 21:49
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálam minden fontos (volt). A külső, a személyiség, a viselkedés, az iskolázottság. Puff neki, mindig is ilyen voltam, mindig voltak barátnőim anno, azóta meg feleségem.

Az igényszint mindenkinél más és más.

2020. ápr. 13. 22:04
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, csak legyen életkedve, kösse le magát a nő valamilyen munkával. Ennyi.
2020. ápr. 13. 22:07
 15/27 anonim ***** válasza:
26%

Nekem fontos. És kapaszkodjatok meg, mindig volt barátnőm. Jelenleg is van.

Persze, ezen az oldalon én vagyok maga a sátán, mikor a tényleges equalista nézeteimről beszélek. Múltkor is egy rinyapina nekem esett, mert világosan megmondtam, hogy nem akarok összejönni egy olyan nővel, aki feleannyit keres, mint én vagy még kevesebbet, mert abból holtziher, hogy eltartás lesz vagy megalkuvás, főleg, ha családot is szeretnénk. Ugyanígy elvárom, hogy az illető kitartása és szorgalma látsszon a tanulmányain, vagy több OKJ formájában, vagy egy diploma formájában. A sportos életvitel is fontos számomra. A barátnőm mindegyiket hozza, igyekszik és ez az igyekezet az élete minden területén megjelenik. Cserébe én is ugyanezt nyújtom, ugyanúgy kiveszem a részem a házimunkából, ugyanúgy szeretnék majd a gyerekemmel foglalkozni, ha majd lesz, ugyanannyit teszek a kapcsolatba, mint a másik fél.

Ha ez nem tetszik, lehet menni domesztikált prostituáltnak eltartót keresni. Az életem azt igazolja, hogy fölösleges lejjebb adni. Pinája minden nőnek van, úgyhogy a többi alapján fogok választani.

2020. ápr. 13. 22:14
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem találkoztam ilyen párral.
2020. ápr. 13. 22:19
 17/27 anonim ***** válasza:
75%

Párom gyógyszervegyész-mérnök, én cukrásznak tanultam, de bolti eladóként és pedikűrösként folgoztam, most specializálódom gyógypedikűrre.

Nagy csöcsöm sincs.

Sőt, tehenet borjaival helyzet van, két gyerekem van.

Az első 1-2 hónapban nem is merült fel a szakirányú végzettségünk.

2020. ápr. 13. 22:21
 18/27 anonim ***** válasza:
62%
Őszintén szólva nem hinném, hogy egy ilyen kapcsolat hosszú távon működőképes lehet. Valószínűleg túl nagyok a különbségek életminőség, célok és lehetőségek, mentalitás stb. tekintetében. Egy diplomás ellehet egy érettségizettel, egy érettségizett egy szakmunkást végzettel, de egy diplomás és egy szakmunkás között túl nagy a szakadék, amit szerintem nem igazán lehet áthidalni. És nem azért, mert egy diplomás hű, de nagy valaki, hanem azért, mert a két embert valószínűleg nem ugyanolyan jellegű dolgok érdeklik.
2020. ápr. 13. 22:26
 19/27 anonim ***** válasza:
Elég nagy kereslet van a lányokra amúgyis, örülnek hogy egyáltalán van párjuk
2020. ápr. 13. 23:14
 20/27 anonim ***** válasza:
6%
Ha esetleg valakinek nem esett volna le miről is van szó,a kedves kérdező el akarja magát tartatni és most méri fel a terepet,hogy hol próbálkozzon!
2020. ápr. 14. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!