Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a mai 21-27 éves egyetemista/diplomás, nem előnytelen külsővel rendelkező lányok csak egotuningolásra használják a társkereső alkalmazásokat, aztán pár nap után törlik is magukat?
Én egy barátnőm tanácsára felregisztráltam tavaly, de három nap után töröltem is magam.
Teljesen normálisan összeállított profilt raktam ki, se a szöveg, se a képek nem voltak kihívóak. Leírtam, hogy mik érdekelnek, milyen emberekkel beszélnék szívesen és pár dolgot a jövőmmel kapcsolatban, amik másoknál kizáró okok lehetnek (pl, hogy majd szeretnék gyereket, így akinél ez kizáró ok, azzal ne is lopjuk egymás idejét).
Nem viccelek, egy óra alatt már tizenketten írtak, és egyik gusztustalanabb volt, mint a másik. Olyan alpári módon írtak, hogy azt nem tudom a mai napig hova tenni. Azt se értem, hogyha leírom, hogy 20-28 közöttiekkel ismerkednék, akkor minek ír nekem egy 55 éves férfi? Az édesapám ennyi idős.
Nem tudom, én egyáltalán nem éreztem egotuningnak azt, hogy külsőleg és belsőleg igénytelen férfiak írtak két sort arról, hogy megfektetnének. Aki normálisan közeledett, az is hamar átváltott a "Holnap tali?", "Hányszor feküdtél már le?", "Análról mi a véleményed?", "Küldesz szexi képet?" és társai kérdésekre.
22/L
Vagy egyszerűen találtak valakit vagy megunták a sok idiótát!
N27
A 2essel ertek egyet
Ha uj vagy radmasznak a proli gusztustala fergek
De mondjuk max az elso roham a szar utana kevesebben irnak
Viszont az elso roham miatt sokan lelepnek mert a fergek tonkre vagjak a lanyok onbizlmat es bizalmat a netes portalokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!