Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az elméletem a diplomás nők többségéről?
Kihangsúlyozom, hogy _NEM_ általánosítani akarok és ez nem vonatkozik minden nőre. Viszont az exeimből és a környezetemben élő nők többségéből kiindulva, azt figyeltem meg hogy a nők azért akarnak diplomát szerezni, hogy ezáltal magasabb társadalmi körökbe juthassanak, a társadalom krémjéből kaparintsanak meg maguknak férfit. Ez különösen a legutóbbi kapcsolatomban volt így. Nekem nincs diplomám és ő óvónőként - ami szerintem nem egy horribilis dolog - nagyon neheztelt rám emiatt. Miután engem dobott, egy közgazdásszal állt össze, akinek mindamellett hogy rengeteg pénze van, 2 diplomával rendelkezik.
Tehát vannak nők akik mindenképp elvárják a diplomát? Ez nekik garancia lehet arra hogy jó életük lehet a férfi mellett és magas társadalmi körökbe juthatnak?
#9: Éppen ezt akartam írni. Ez nem elmélet, hanem szakított a barátnőd, mert nem volt elégedett a kapcsolatban és nem a diplomád hiány amiatt, mert akkor össze sem jött volna veled, erre kitalálod, hogy gyakorlatilag egy aranyásó, csak mert téged otthagyott és az új pasinak van diplomája. Erre ezt még meg is fejeled azzal, hogy általánosítod, hogy a nők azért tanulnak, hogy gazdgabb pasit fogjanak ki.
SZÁNALMAS vagy! Nem csoda, hogy otthagyott a nőd.
A 2 felesègemnek ès egy barátnőmnek is diplomájuk volt, jó szakmával és fizuval.
A többszörösüket keresték mint èn, akinek egy érettségije, és rossz munkahelyei voltak.
Ebből soha nem volt gond, sőt a volt feleségemmel, és a barátnőmmel is én szakítottam más okból.
#1! "Bár írod, hogy nem akarsz általánosítani, mégis megteszed. Végzős egyetemista vagyok, jó nevű egyetem jó szakján tanulok. A Szerelmem pedig buszvezető."
MÉG a "szerelmed" aztán majd lecseréled.
Azért van diplomám, hogy ne kelljen senkit megtűrnöm az otthonomban és senkit leszopnom ahhoz, hogy kényelmesen éljek.
Ha neked ebből még mindig az jön le, hogy emberek azért tanulnak 3-6 évet, hogy beszopják magukat valahova, akkor jobb lenne, ha te is visszamennél tanulni.
Diplomás, meglehetősen jól kereső férfiként mindig akkora örömmel töltenek el ezek a posztok.
Ezekből ugyanis megtudom, hogy a magas társadalmi, és anyagi lehetőségeim miatt egyszerűen ragadnak rám a diplomás nők, minden ujjamra 10 jut belőle...
Legalábbis a diploma nélküli srácok elbeszélése alapján őket az összes nő pattintja, és a másik férfinek csak elég, ha van diplomája, meg jó fizetése (bár ez utóbbit sosem értem, mert közben meg teli torokbó kiabálják, hogy szakmunkásként jobban is lehet keresni, mint diplomásként).
Egyszer annyira szeretnék én is ebbe az alternatív valóságba csöppenni, ahol a diplomám és a magas fizetésem akkora "csajmágnes", hogy dőlnek a nők. Sajnos, sem én, sem a kollégáim nem ezt tapasztaljuk, de biztos csak mi látjuk rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!