Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Stoner vagyok, van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stoner vagyok, van esélyem átlagos értékrendű lánnyal kapcsolatot létesítenem? 25/F

Figyelt kérdés

NAGYON FONTOS: A kérdés nem a drogprevencióról szól.

Ha nyílt lapokkal játszok, az előítéletek miatt, úgy gondolom esélyem sincs. Ti jöttetek össze lánnyal úgy, hogy nem tudott a jelentős mennyiségű fogyasztásról? Hogyan oldottátok meg a kezdeti nézetkülönbséget?

Lányok, hogy reagálnátok, ha ez lenne az egyetlen gond a kiválasztottal kapcsolatban?

2022. márc. 14. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szeretnék többet alkoholt inni, ezzel kiváltom"

- Nem azért, de miért van szükséged egyáltalán arra, hogy beállj valamitől? Ez valószínűleg maga a függőséged. Nem a fű, hanem, hogy be kell állnod valamitől. Mi lenne ha egyszerűen leszoknál erről, meg a túlzott alkoholról is? Miért nem elég a haverokkal 2 sör és ennyi?

A barátaid visznek bele? A csoportnyomás?

Az ilyesmi veszélyes. Beszélhetsz 'egyensúlyról". De onnantól kezdve, hogy azt írtad hétvégente meg néha hétköznap is, az baromira nem egyensúly. Hanem függőség a "beállás" a bódult állapot iránt, mindegy, hogy alkoholról, fűről vagy tündérfingról beszélünk.

2022. márc. 17. 21:28
 52/74 A kérdező kommentje:

51.

Na, ez egy teljesen másik kérdés.

Valóban szomorú, hogy az emberi faj rászorul erre, de ki kell engedni a gőzt, amit a felgyorsult, könyörtelen világ okoz.

Nekem is elég stresszes a munkám. Van nem egy orvos haverom, ők különösen ki szokták ütni magukat.

Ha neked nem kell akkor rettentő szerencsés vagy, hogy nem fojtasz el semmit, boldog, kiegyensúlyozott, teljes életet tudsz így élni.

Általánosságban beszéltem a fogyasztási szokásaimról, nem vezetek naptárt, hogy melyik nap szórakoztam és melyik nap nem. A lényeg az akart lenni, hogy akkor fogyasztok amikor a rendes emberek szoktak tudatmódosító szereket fogyasztani.

Jelezném, hogy a te gondolatmeneted alapján az emberiség jelentős része "FÜGGŐ"! Rettentő demagóg hozzáállás.

2022. márc. 17. 21:51
 53/74 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sajnos szóba sem jöhet ilyen emberrel a kapcsolat, de már olyannal sem, aki iszik. Eleget szenvedtem már az ilyen emberekkel, és mindegyiknek az lett a vége, hogy jól megszívtam, szóval soha többet.
2022. márc. 18. 01:00
 54/74 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom én nem szívok, nem cigizek, nem piálok az évi 1 ünnepi pezsgő is néha felfordítja a gyomrom igaza van #51-nek miért is kell egyáltalán BÁRMIHEZ is nyúlni? Nem totál nincs kiegyensúlyozott életem én is rengeteget stresszelek mégsem élek ilyen szerekkel. Ott a forró fürdő, a zene, a séta, a sport, a sütés, a festés vagy legvégső esetben az alvás.

Én is "átlagos értékrendű nő vagyok", szerintem aki az(nem tudom a te hölgyikéd milyen), annak nem fér bele a fű még évi egyszer sem, nemhogy heti rendszeresen.

Miért nem keresel valami olyan lazulást, ami nem jár tudatmódosulással? Az valószínűleg nem ütközne senki értékrendjével, ha tegyük fel kickboxra jársz vagy meditálni egy japán kertbe, netán sütsz 2-3 tálca sütit.

2022. márc. 18. 09:49
 55/74 anonim ***** válasza:

39# Teljesen mindegy hogy mikor mondod el a kiszemelt lánynak hogy te egy drogos vagy/voltál/leszel, vagy nem leszel, azonnal ott fog hagyni ha nem jártas ilyen dolgokban.

Keress magadnak egy drogos cigis csajt. Az való hozzád. Tudod, zsák a foltját...

2022. márc. 18. 10:13
 56/74 A kérdező kommentje:

54. Nekem így kiegyensúlyozott az életem. Szüleimnek is el tudtam magyarázni, pedig soha nem ittak sokat, nem cigiztek. Felneveltek két gyereket, diplomáztattak, egyet most is nevelnek. Mindenki máshogy találja meg a számítását. Neked úgy működik jól az életed, nekem így. Nincs ezzel semmi gond. Rendszeresen sportolok és szeretek néha főzni is. Ez a dolog a társaságban való fogyasztásra van, hogy a részegek között ne üljek józanul, kukán.

55.

Olyan lánnyal alapból nem kezdenék aki ez alapján beskatujáz. Mindenről ilyen határozott véleményed van amit nem ismersz?

2022. márc. 18. 10:39
 57/74 anonim ***** válasza:

"Ha nyílt lapokkal játszok, az előítéletek miatt, úgy gondolom esélyem sincs."

Csak nyílt lapokkal érdemes játszani.

Ha neked így jó, élj így.

De ha úgy látod, hogy rászorulsz erre, mert ki kell engedni a gőzt, amit a felgyorsult, könyörtelen világ okoz, stresszes a munkád, elfojtasz dolgokat és nem tudsz boldog, kiegyensúlyozott, teljes életet élni, akkor sok mindenen változtatnod kell.

2022. márc. 18. 11:00
 58/74 anonim ***** válasza:
71%

Nem, mert kozeli baratomon latom, hogy honnan indult es hova jutott a sztonerkedessel. Ha par

Es hiaba mondana barki, hogy "de en nem vagyok olyan", a lehetosege a lecsuszasnak egeszen addig ott van benned, amig sztonerkedsz.

2022. márc. 18. 13:20
 59/74 A kérdező kommentje:

58:

Egy ember alapján, aki még csak nem is te vagy biztos objektív képet tudtál kialakítani.

Volt fiatalabb koromban nekem is 1-2 évem mikor a barátaim szerint eléggé le voltam csúszva. Aztán rájöttem, hogy nem otthon kell tespedni és hétközben kerázni. Aztán befejeztem a sulit, mentem melózni, de a cucc maradt. :D

Egyensúly! Csak ez számít.

2022. márc. 18. 13:29
 60/74 anonim ***** válasza:
46%

59# Sajnálatos hogy te csak ezzel tudsz élni.

És még agresszív is vagy, mindenkit kiosztasz, és még te vagy felháborodva, hogy így nem kellesz senkinek sem. Ne haragudj, de egyetlenegy jó tulajdonság sem tudja elmosni azt hogy neked szükséged van a "beállt" állapotra.

Innentől kezdve f nem érdekel hogy te családcentrikus vagy, meg becsületes vagy akármi.

Mondd meg azt a gyerekednek, hogy bocsi nem tudlak most levinni a játszótérre, mert ma "beállós" napom van.

Nincs ezzel baj, de te normális kapcsolatra alkalmatlan vagy, ezt el kell fogadnod, ez az állapotod ezzel jár.

2022. márc. 18. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!