Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan negyvenes...

Van itt olyan negyvenes férfi, aki valóban komoly kapcsolatot keres? Akinek még fontos a hűség, őszinteség és igazi társra vágyik?

Figyelt kérdés
Rólam röviden. Budapesti, 41 éves nő vagyok. Hosszú kapcsolat után, újra készenállok, hogy megtalaljam az igazit.
tegnapelőtt 13:46
1 2
 1/16 anonim válasza:
Aztán kiderül, hogy 21 éves vagy....
tegnapelőtt 14:36
 2/16 A kérdező kommentje:
1-es, Ennek mi értelme lenne?
tegnapelőtt 14:40
 3/16 anonim válasza:

Értelme nincs. Itt sokan futottunk már bele másokkal játszadozó emberekbe. Én is. Vagy a franc tudja, ki volt a másik végen.

Személyes tapasztalat: Volt, aki aki kiadta magát kedves 40 felettinek. Aztán kiderült, hogy egy unatkozó 20-on évessel beszélgetek.

Lehet, hogy Te az vagy, akinek mondod magad, de miért kéne elhinnünk?

tegnapelőtt 15:23
 4/16 A kérdező kommentje:
Ez sajnos fordítva is igaz. Talán a jó megoldás, ha pár levélváltás, esetleg képcsere után, ha van szimpátia nem hetek múlva kerül sor a személyes találkozóra. Minden ismerkedés bizalommal indul. A férfi is füllenthet sok mindenbe sajnos. Azért én reménykedem, hogy van valaki, akivel egymást keressük.
tegnapelőtt 15:35
 5/16 anonim válasza:
Én elsősorban barátságot, lelki társat keresek, de nagyon hasonlók a preferenciák.
tegnapelőtt 15:47
 6/16 anonim válasza:
Lemaradt 47/f
tegnapelőtt 15:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Ha a párom a barátom és a lelki társam is egyben, az lenne a legobb. Én most kifejezetten társra vágyom.
tegnapelőtt 15:53
 8/16 anonim válasza:
Igen, ilyen lennék. Ha gondolod, írj! (F42)
tegnapelőtt 17:46
 9/16 Barnabas333 válasza:
Az a baj, hogy 2-3év múlva már nem tudtok szeretni. 47f
tegnapelőtt 21:46
 10/16 A kérdező kommentje:
9-es, Olyan társat keresek, akivel életünk végéig szerethetjük egymást.
tegnapelőtt 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!