Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan negyvenes...

Van itt olyan negyvenes férfi, aki valóban komoly kapcsolatot keres? Akinek még fontos a hűség, őszinteség és igazi társra vágyik?

Figyelt kérdés
Rólam röviden. Budapesti, 41 éves nő vagyok. Hosszú kapcsolat után, újra készenállok, hogy megtalaljam az igazit.
jan. 3. 13:46
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
10#: De ezt így előre honnan tudod? Nem nézel híreket, hogy rengeteg kapcsolat megy tönkre rövid időn belül? Vagy esetleg van egy szuper ellenrecepted rá?
jan. 3. 22:13
 12/27 A kérdező kommentje:
Természetesen nem tudhatom előre, de így állok hozzá, erre vágyom.
jan. 3. 22:15
 13/27 anonim válasza:

Mindenki így áll hozzá.

De a hétköznapok nagyon nehezek. Mindannyian különbözők vagyunk, és ezer dolgon ki tudunk akadni, miután elmúlnak a rózsaszín hetek.

jan. 3. 22:32
 14/27 anonim válasza:
Szegedi vagyok, 38 éves férfi. Sajnos nem Pesten élek, de a többi feltételnek megfelelek. Sok sikert!
jan. 4. 00:01
 15/27 anonim válasza:

Én pont ugyanezt keresem hölgy társaságában....

44 éves vagyok.

De egyre inkább az a tapasztalatom, hogy szinte lehetetlen..😏

Tisztelet a kivételnek annyira pénzcentrikusak a nők, hogy az érzelmek nem is számítanak.

jan. 4. 13:12
 16/27 anonim válasza:
Én eddig nagyon is megfelelek, ilyesmit keresek én is, de csak pár napig vagyok már negyvenes...
jan. 5. 10:56
 17/27 anonim válasza:
Boldog születésnapot!
jan. 5. 14:14
 18/27 anonim válasza:

az a baj hogy a nők nem tudják mit akarnak. Te mondtál három szempontot, millió ilyen férfi van... mégis biztos vagyok benne hogy úgy válogatsz azok között is mint amikor pizzát rendelsz és a feltéteket válgoatod :D

Akkor hogy van ez? Nem oltani szeretnélek, de ez így azért még édes kevés, és inkább csak figyelmeztetési célzat, hogy itt az interneten úgy sem fogsz találni olyat akit keresel, és a végén csak el fog menni az egésztől a kedved és lehet még a saját hangulatodra is rányomja a bélyegét...

jan. 6. 15:10
 19/27 A kérdező kommentje:

Sajnos azt a három szempontot se veszik figyelembe, amit kiírtam.

20-60 éves korig írtak, az ország minden pontjáról (volt, aki más országból) és többnek felesége/élettársa is van.

Ha ez a 3 szempont stimmel, amit kiírtam, akkor privát beszélgetésből elindulhat egy beszélgetés, amiből kiderül egyéb információ a másikról, hogy van-e kölcsönös szimpátia.

Valahol el kell kezdeni. Gondoltam egy próbát megér :)

jan. 6. 15:51
 20/27 anonim válasza:

Nem írtad ki, hogy nem érdekel az igazi, csak akkor, ha élből Budapesten lakik, a Te BKV vonaladon! 🤪

Sok sikert!

jan. 6. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!