Van itt olyan negyvenes férfi, aki valóban komoly kapcsolatot keres? Akinek még fontos a hűség, őszinteség és igazi társra vágyik?
Mindenki így áll hozzá.
De a hétköznapok nagyon nehezek. Mindannyian különbözők vagyunk, és ezer dolgon ki tudunk akadni, miután elmúlnak a rózsaszín hetek.
Én pont ugyanezt keresem hölgy társaságában....
44 éves vagyok.
De egyre inkább az a tapasztalatom, hogy szinte lehetetlen..😏
Tisztelet a kivételnek annyira pénzcentrikusak a nők, hogy az érzelmek nem is számítanak.
az a baj hogy a nők nem tudják mit akarnak. Te mondtál három szempontot, millió ilyen férfi van... mégis biztos vagyok benne hogy úgy válogatsz azok között is mint amikor pizzát rendelsz és a feltéteket válgoatod :D
Akkor hogy van ez? Nem oltani szeretnélek, de ez így azért még édes kevés, és inkább csak figyelmeztetési célzat, hogy itt az interneten úgy sem fogsz találni olyat akit keresel, és a végén csak el fog menni az egésztől a kedved és lehet még a saját hangulatodra is rányomja a bélyegét...
Sajnos azt a három szempontot se veszik figyelembe, amit kiírtam.
20-60 éves korig írtak, az ország minden pontjáról (volt, aki más országból) és többnek felesége/élettársa is van.
Ha ez a 3 szempont stimmel, amit kiírtam, akkor privát beszélgetésből elindulhat egy beszélgetés, amiből kiderül egyéb információ a másikról, hogy van-e kölcsönös szimpátia.
Valahol el kell kezdeni. Gondoltam egy próbát megér :)
Nem írtad ki, hogy nem érdekel az igazi, csak akkor, ha élből Budapesten lakik, a Te BKV vonaladon! 🤪
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!