Az őszinteség keserű mérge kioltja a bimbózó kapcsolatot, még mielőtt egyáltalán szárba szökkenthetnének?
Arra gondoltam ezalatt, hogy általában nem bírom visszafogni magam, ha igazságtalanságot látok. És mivel rendkívül sok ember igazságtalan, gyökér módon viselkedik másokkal, arrogáns, és primitív, közönséges, még ha ezt tudás, műveltség, választékosság mögé is rejti, szimplán nem tudom tolerálni.
Gyakran megesik, hogy jól alakulnak egy lánnyal a dolgok, majd elkövet valami hasonlót a fent vázolt kategóriák közül, én pedig ezt szóvá teszem. Először higgadtan, utalva, majd konkrétan, előfordul, hogy elég erősen leteremtve. Ettől függetlenül adott lány személyisége még bejöhet, nem utálom meg, vagy válik számomra visszafordíthatatlanul ellenszenvessé, és tovább ismerkednék vele, de általában ők szoktak búcsút inteni nekem.
Őszintén, toleránsabbnak kellene lennem?
Ismerős helyzet.
Meg kell tanulnod az:
"Építő kritika adása" és a "Konfliktus megoldás" képességet. Esetleg nézzél jutubon videót az "Erőszakmentes kommunikációról".
Ha téged zavar az igazságtalanság, akkor tanuld meg ezt normálisan lekommunikálni. Mert esetleg te sem vagy tökéletes, benned is van hiba, de a lány elnézi, mert szimpi vagy neki. Egészen addig amíg bunkó módon kioktatod arról, hogyan is kéne viselkednie.
Amúgy tudnál csak egyetlenegy példát is adni erre? Kíváncsi vagyok, mit tud elkövetni valaki egy randin, ismerkedési fázisban amiért le lehet/kell cseszni. Mert én mondjuk el sem tudom képzelni. Nem gyűjti szelektíven a hulladékot, vagy mi a fene van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!