A lányoknak a kocsival furikázó, kigyúrt, pénzes, partizos bikák jönnek be! Az olyan busszal járó, unalmas vesztesek felé felém se köpnek! Nekem nincs jövőm, és egy keserű vénember leszek?
Figyelt kérdés
Bármit megadnék, hogy végre nekem is legyen barátnőm, egy okos és szép nő. De akit érdeklek az hájas és buta. De nem baj, dolgozik a természetes szelekció! És az én génjeimre nincs szüksége az evolúciónak.2014. dec. 31. 08:51
1/21 anonim válasza:
Na és ha hájas? Külsőséges önsajnáló fаszkalap vagy..
3/21 anonim válasza:
jól összefoglaltad! ha annyira béna vagy, hogy csak itt tudsz siránkozni, hogy jajj de szeretnék egy barátnőt akkor szelektálódj is ki! szerinted ha egy nő olvassa ezt a szöveget mi lesz az első benyomása rólad? hogy egy rohadt vesztes vagy!
4/21 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá igen. De számtalanszor elmondtam már hogy nem csak a nőkből áll a világ. Ha egyébként is céltalan és üres az életed akkor barátnővel is az lesz és ugyanolyan gáz lesz...
5/21 anonim válasza:
"De akit érdeklek az hájas és buta" XD ismerem az érzést tesó de még mindíg szétvisz a kérdés
6/21 A kérdező kommentje:
Akkor a 2015-ös év arról fog szólni, hogy elpusztítsam a kedves énem, és előrehozzam a férfit! Beállok a sorba, ha én is bunkó, izmos és bulizós leszek akkor minden csaj a tenyeremből fog enni!
2014. dec. 31. 09:04
7/21 anonim válasza:
Elég ha jó kocsid van. Akkor nem számit, hogy ki vagy-e gyúrva.
8/21 A kérdező kommentje:
Meg ha másoknak ok nélkül beszólok, megalázom. Úgy hogy sírva megy haza. Ez az erő jele!!!!!
2014. dec. 31. 09:08
9/21 anonim válasza:
Inkább a külsőre adj ugyvettem észre a tinipi.csáknak akiket gondolom te is szeretnél ha nemjó a hájas buta XD Vegyél csőnacit abból skinny,superskinny, magasszárú cipő valami DC,Supra,vegyél fullcapet legyen ápolt fejed aztán már jönnek a csajok nemkell kigyurtnak lenni
10/21 A kérdező kommentje:
Ja, nem is kell a kövér zsírpacni, aki csoda, hogy olvasni tud.XD Meg Alkonyat meg ilyen szar idézeteket oszt meg.XD
2014. dec. 31. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!