Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan reagálnátok, ha ez...

Hogyan reagálnátok, ha ez történne? (Lányoknak szól a kérdés)

Figyelt kérdés

Mit szólnátok ahhoz, ha megismernétek egy általatok vonzónak és majdnem minden téren "tökéletesnek" titulált fiút és elmondaná, hogy lánynak született.

Még mielőtt bárki kombinálni kezdene, pusztán ELMÉLETI síkon mozog a kérdés!!! (felmérést készítek)

2014. dec. 30. 16:16
1 2
 1/16 anonim válasza:
0%
készíts
2014. dec. 30. 16:17
 2/16 A kérdező kommentje:
marha vicces -.-"
2014. dec. 30. 16:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem tűnik túl reprezentatívnak.
2014. dec. 30. 16:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
ha meg van 190cm akkor felolem johetne :DD 17/l
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Én valószínűleg otthagynám, azt megértem, hogy nem tudott azonosulni a saját nemével, emiatt nem ítélem el, de egyrészt ott van az, hogy hazudott nekem, legalábbis eltitkolt egy elég jelentős dolgot, másrészt ez nekem túl bizarr lenne egy kapcsolathoz. Persze a szerelem furcsa dolgokra képes, de azt hiszem itt inkább az eszemre hallgatnék, ami egy ilyen szituáció ellen erősen tiltakozna.
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon függ attól,hogy épp milyen hangulatban vagyok,mikorr elondja,és az is,hogy hogyan tálalja,de ha tényleg szeretem akkor nem zavarna.
2014. dec. 30. 16:20
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Szoval puncija van? Hat akkor nalam felejtos.
2014. dec. 30. 16:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem abszolúte nem zavarna.vannak ennél nagyobb okok nálam a szakításra,mint a testiségek! ha ő férfinak érzi magát,és megvan hozzá a felszerelése,akkor nekem megfelel :) 20/L
2014. dec. 30. 16:27
 9/16 anonim ***** válasza:
96%

Elfogadnám, azt is megérteném, hogy hazudott, mert nem egy hétköznapi dologról van szó. Én se merném ezzel indítani az ismerkedést, az ő helyében.

20/L

2014. dec. 30. 16:29
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
Én nem ítélném el ezért, de nem tudnék vele maradni, mert magamat ismerve nem tudnám kiverni a fejemből, hogy a pasim pár éve még csaj volt. És tényleg, megérzeném hogy ő ezt akarta, de nem maradnék vele páekapcsolatban.
2014. dec. 30. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!