Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan reagálnátok, ha ez...

Hogyan reagálnátok, ha ez történne? (Lányoknak szól a kérdés)

Figyelt kérdés

Mit szólnátok ahhoz, ha megismernétek egy általatok vonzónak és majdnem minden téren "tökéletesnek" titulált fiút és elmondaná, hogy lánynak született.

Még mielőtt bárki kombinálni kezdene, pusztán ELMÉLETI síkon mozog a kérdés!!! (felmérést készítek)

2014. dec. 30. 16:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm szépen a válaszokat. Habár egy apró dolog böki a csőröm, de ez már csak a rossz megfogalmazás hibája. Az, hogy "hazudott" nem épp jó szó, mert az ha nem dicsekszik el vele az első pillanatban nem hazugság. Szerintem.

Meg pontosítanám a kérdést. Abban az esetben, ha még nem történt volna semmi - még erősen az ismerkedési szakasz elején- közölné, akkor mi lenne a reakció?

2014. dec. 30. 17:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért írtam utána, hogy elhallgatná a dolgot, mert hazugságnak én sem feltétlenül nevezném, de nem is áll nagyon távol tőle. És ha ismerkedési fázis, akkor még könnyebben hagynám ott.

Barátnak igen, párkapcsolatban már nem tudnám elképzelni, hogy bármi is legyen.

2014. dec. 30. 17:36
 13/16 anonim válasza:
100%

Ez a kérdés inkább a fiúkhoz vonzódó embereknek szól, nem? Na mindegy...

@hazugság dolog

Szerintem ez egy olyan intim dolog, amit csak a hozzám legeslegközelebb álló embereknek mondanék el, és csakis azoknak, akikben százszázalékosan megbízom. Ilyen emberből néhány akad az ember életében (családon kívül persze). Ha valaki ezt megtudná az emberről, azzal az ember nagyon-nagyon kiszolgáltatottá és sebezhetővé válna. Ide teljes bizalom szükségeltetik.

Továbbá ilyen esetben minden ösztönömmel azon lennék, hogy elfeledjem, hogy én valaha is lány voltam és bármi, ami erre emlékeztetne, borzalmasan fájna. Egy ilyen elmondás nem megy csak úgy. Ez nem olyan, mint elmondani azt, hogy meleg vagy...

Szerintem az, hogy lány volt az illető, egy olyan kaliberű dolog, mint pl. hogy meddő valaki, vagy nemi beteg. Mármint nem mész ezzel neki az első randin, felteszem...Persze, veszélye ennek mondjuk nincs, de azért talán mégis illene elmondani a komolyabb dolgok előtt. Mondjuk, észre is veheti (attól függően, milyen műtétjeid voltak, vagy hogy voltak-e egyáltalán), de esetleg szóban jobb. Nyilván akiben megbízol annyira, hogy ilyen mértékben kitedd magad neki, az valószínűleg nem fog otthagyni. Én pl. tudom magamról, hogy ha arról, akit szeretek, kiderülne, hogy testileg fiú volt (vagy még az), egyáltalán nem zavarna. Egyszerűen szeretem őt, és bármit megtennék, hogy vele lehessek.

De hogy a kérdésre is válaszoljak:

Engedd meg, hogy kicsit átvariáljam, mert én a lányokat szeretem. Szóval nehezen tudnék egy lányt elfogadni lánynak, ha már az elejétől fogva tudnám, hogy testileg fiú (volt). Azonban ha már lányként ismerem meg, és ez a hozzáállás van bennem, akkor utána ez már így is marad. Hogy mennyire tudnék vonzódni hozzá, azt nem tudom. Függ a személyiségétől. Hogy bele tudnék-e szeretni, azt se tudom. Egyvalamit viszont tudok, amit már mondtam is: ha utólag tudnám meg mindezt arról, akibe már szerelmes vagyok, nem érdekelne - akármilyen stádiumban is áll az átalakulásával vagy akármeddig is akar elmenni vele.

Még egy tipp: ilyen típusú kérdéseknél ne írj kulcsszavakat, mert valóban nem lesz reprezentatív az eredmény.

2014. dec. 31. 02:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen :)
2014. dec. 31. 15:58
 15/16 anonim válasza:
100%
Megprobalnam vele,azaz folytatnam,nem lennék dühös rá, hisz nincs miért.
2015. okt. 3. 12:11
 16/16 anonim válasza:
Mint pánromantikus aszex ember, duplán leszarom, hogy mi van az adott ember lába között:D
2018. okt. 12. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!