Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányoknak a kocsival furikáz...

A lányoknak a kocsival furikázó, kigyúrt, pénzes, partizos bikák jönnek be! Az olyan busszal járó, unalmas vesztesek felé felém se köpnek! Nekem nincs jövőm, és egy keserű vénember leszek?

Figyelt kérdés
Bármit megadnék, hogy végre nekem is legyen barátnőm, egy okos és szép nő. De akit érdeklek az hájas és buta. De nem baj, dolgozik a természetes szelekció! És az én génjeimre nincs szüksége az evolúciónak.
2014. dec. 31. 08:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ahogy az utolsó írta, nézz ki stílustalan búzaként...
2014. dec. 31. 09:17
 12/21 anonim ***** válasza:
XDDDDDD neee sírok de TRUE énis ismerek ilyet sajnos xDD
2014. dec. 31. 09:17
 13/21 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos neked sincs több eszed annál a csajnál,akit hájasnak és butának nevezel,így aztán csak azt kapod,amit ezzel a hozzáálással megérdemelsz.Nyilván nehezebb lenne edzeni járni,tanulni,sportolni,jövőt építeni,mint itt rinyálni.Persze te a könnyebbik utat választod,hát ne lepődj meg,hogy vesztes vagy!
2014. dec. 31. 09:18
 14/21 anonim ***** válasza:

Megnézném az utolsót hogy ilyen normális maradnál ha rádnyomulna egy ilyen XD

"Ja, nem is kell a kövér zsírpacni, aki csoda, hogy olvasni tud.XD Meg Alkonyat meg ilyen szar idézeteket oszt meg.XD"

2014. dec. 31. 09:19
 15/21 A kérdező kommentje:

Tudjátok mit.

Gyülölöm a kigyúrt, bulizos mocskokat. Miért ők a sikeresek? Nekem MIÉRT nem jut semmi?

2014. dec. 31. 09:20
 16/21 A kérdező kommentje:
Talán azért mert ők a mai férfiideál, és én meg a selejt akinek a selejt jut. Igen! Csak hogy tudjátok, ma este beveszek valami gyógyszert és ráiszok.
2014. dec. 31. 09:22
 17/21 anonim ***** válasza:
41%
Ez ilyen elbaxott egy világ ez aki jól néz ki mindent megkap aki nem az semmi vagy a selejtet mint az álatoknál falkában az alfahím rakja meg az összes csajt a többi nemkap semmit.Ha van is olyan lány aki szép de nem akülsőt nézi az se magyarországon van.
2014. dec. 31. 09:24
 18/21 anonim válasza:

Szia!

Érdekes olvasni a kiírásodat.

Ugyanis én nőként alapból viszolygok az általad leírt "férfi típusoktól".

Az olyanokat ha felém dobálnák, inkább félreállnék.

Az izomaggyal, üres fejjel, jó kocsival, üres lelkűvel nem tudok mit kezdeni.

Nekem fontosabb volna az, hogy Ember legyen, és nem érdekelne, hogy mekkora a bicepsze, milyen autóval szennyez...hiszen busszal is eljuthatunk ugyanoda...stb.

Te melyik korosztályba tartozol? :)

2014. dec. 31. 10:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem értem, te minek nézed a nőket?

Szerinted azért nincs barátnőd, mert nincs kocsid?

Az én családomnak 15 éve nincs kocsija, ettől függetlenül van élete a szüleimnek és nekem is. (nem ismerkedés céljából írom ezt)

L

2014. dec. 31. 11:37
 20/21 anonim ***** válasza:
hát, a kérdésed és kommentjeid alapján nekem egy unintelligens tahónak tűnsz kérdező, már meg ne sértődj...gyanús, hogy ez a baj veled :D
2014. dec. 31. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!