A lányoknak a kocsival furikázó, kigyúrt, pénzes, partizos bikák jönnek be! Az olyan busszal járó, unalmas vesztesek felé felém se köpnek! Nekem nincs jövőm, és egy keserű vénember leszek?
Figyelt kérdés
Bármit megadnék, hogy végre nekem is legyen barátnőm, egy okos és szép nő. De akit érdeklek az hájas és buta. De nem baj, dolgozik a természetes szelekció! És az én génjeimre nincs szüksége az evolúciónak.2014. dec. 31. 08:51
21/21 anonim válasza:
Kérdező!
Az embernek mindig a saját szintjén kell keresgélnie, akkor nem éri csalódás. Nem kell se túl jó se túl rossz mindig CSAK a magad szintjének megfelelőt.
Egy kövér nő is lehet bunkó paraszt és egy sugárzóan szép nő is lehet kedves. Tehát a te szinteden is lehet külsőleg vonzó nő, akivel nyugodtan szóba állhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!