Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok keserű év után, van-e...

Kíváncsi ember kérdése:

Sok keserű év után, van-e esély a boldogságra?

Figyelt kérdés
Én egy 22 éves srác vagyok. Mezőgazdasági gépész technikusnak tanulok. Ha éveken keresztül az iskolában rossz hírben tartanak, hülyének bélyegeznek, folyamatosan nyomás alatt tartanak, holott sem az érdeklődésemmel, sem a jegyeimmel, sem az elmeállapotommal, sem a külsőmmel nincs számottevő probléma, van-e esélye, hogy a jövőben szert tehessek egy tartalmas, bennsőséges párkapcsolatra, egy boldogabb életre, anélkül hogy egy távoli városban az abszolút nulláról kellene kezdeni?
2015. febr. 27. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak, akiknek semmire nincs esélyük.
2015. febr. 27. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Már egy csomószor megmondtam. A boldogság az nem ott van ahol te kényszerből általában vagy, hanem máshol. Másik városban, másik környezetben, egy másik körben, egy másik társaságban, egy másik intézményben, egy másik járaton egy másik helyen. Na vedd a kalandvágyadat, és fedezd fel a világot. Nem kell túljátszanod azt a szerepet, ami lenni szeretnél, elég, ha a jelenlegi gáz dolgaidat nem műveled, és láss csodát.

2015. febr. 27. 20:10
 3/7 A kérdező kommentje:
De ha csak egy- kettő is hiányzik azok közül a köcsögök közül, hogy így mondjam, máris jobban megy minden. Sokkal vidámabbnak tettrekészebbnek érzem magam. Csak mit kell tennem azért, hogy ez állandó legyen?
2015. febr. 27. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet általánosban pár évig nagyon durván bántottak, gimiben már inkább csak úgy elvoltam a többiekkel, és most az egyetemen jóban vagyok mindenkivel, annyi változott, hogy minden iskolát, egyre nagyobb önbizalommal kezdtem, és a szókimondóbb, közvetlenebb lettem.
2015. febr. 27. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Az utolsónak teljes mértékben igaza van. Biztos nagyon kellemetlen ez az egész, de szard le. És amikor csak tudsz, utazz, láss világot (nyilván nem a Kanári Szigetekre gondolok most) járd be a várost, menj át egy másikba egy napra. Ez a dolog csodákra képes. Hagyd a fenébe a megszokott "biztonságos" dolgaidat és fedezz fel újakat.
2015. febr. 27. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok, kicsit megváltozott azóta a sorrend, tehát a 2/5 -nek nagyon igaza van!
2015. febr. 27. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Én, amikor csak tehetem, utazok. Pl, felülök a bicajra, és átcsavarok Gyomára, Kisújszállásra, Szarvasra, Stb... akár 40 km- es körzetben is. De, amikor haza kell menni Mezőtúrra... Bárcsak tovább maradhatnék!
2015. febr. 27. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!