Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Az igaz, hogy a német, osztrák...

Az igaz, hogy a német, osztrák nők nem igazán szeretnek külföldiekkel ismerkedni legtöbb esetben?

Figyelt kérdés
2023. jún. 2. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem mindenkire igaz. Nem hinném, hogy általánosítani lehetne. Meg, ki milyen személyiség. Velem például a magyar nők sem akarnak ismerkedni, szóval, ez igazából nem mérvadó.
2023. jún. 3. 00:48
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Amelyikben van tartás, az magyar kannal nyilván nem adja össze magát.
2023. jún. 3. 02:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség az általánosítás
2023. jún. 3. 02:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kinn élek, ismerkednek magyarokkal is, bár csak átlagos munkahelyi sztorikról tudok nyilatkozni átlagos emberekkel, nyilván ott adott hogy megismersz közelebbről pár embert mindenféle nemzetiségből. Voltak páran akik összejöttek, de többségben nem hosszútávú kapcsolatok alakultak.
2023. jún. 3. 06:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Németországban élek, de Ausztriába jártam egyetemre, így személyesen is ismerek nem egy germán nőt. Egy csomó olyan házasság van, hogy olasz / örmény / orosz / lengyel a férj. Terrence Hill anyja is német, az apja meg olasz. A magyar nem jó parti, azért ritkább az ilyen páros. Most ez alatt nem feltétlen az anyagiakat értem.
2023. jún. 3. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
Én azért nem járok ki már részben dolgozni , mert már azok is elkezdtek 2-3 éve szexmunkaskent dolgozni.
2023. jún. 6. 09:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!