Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszautasítanátok egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasítanátok egy lányt pusztán azért mert jogász/ügyvéd a foglalkozása?

Figyelt kérdés

Magas fizetésű senior IT-mérnökként egy társkeresőn váltottam pár levelet egy átlagos külsejű (jobb sajnos nem akadt eddig) 30 éves nővel, akiről kiderült, hogy egy (alkalmazott) ügyvéd. Nem tudom mennyi lehet a fizetése, de nem is igazán az izgat.

Maga a szakma, tehát elkap tőle a viszolygás. Az egész Btk. Ptk. meg az ilyen jogi tanok az emberi rosszindulat, rosszakarat, a harag, a gonoszság manifesztációja. Valósággal kiráz a hideg az egésztől.

Aki ebben él már 10+ éve, feltéve ha a szülei is hasonló körökben mozognak ami még rosszabb, annak eléggé megromolhatott a lelke, a jelleme, a személyisége. A képein egyébként nem mosolyog, rideg arcot vág. Ezt utólag vettem észre.

Ez már elég ok lehet arra, hogy megszakítsam a kapcsolatot és inkább ne is találkozzak a csajjal?

tegnapelőtt 00:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%

"átlagos külsejű (jobb sajnos nem akadt eddig)" - miért, úgy érzed ez jár??? Már itt felhúztam a szemöldököm, de a többi fröcsögésed már bicskanyitogató.

Remélem csak ilyen néphergelő kamu, de ha nem, akkor ne a lány foglalkozása miatt ne kezdj vele többet, hanem MAGAD MIATT! Mert egy suttyó vagy, ez a lány jobbat érdemel nálad.

tegnapelőtt 07:43
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
Volt ügyvéd nőm, nem ajánlom. Minden hájjal megkentek. Hazudnak a szemedbe.
tegnapelőtt 08:51
 13/27 anonim ***** válasza:
15%
Itt te vagy a redflag, remélem, ha te meg is próbálnád tartani, mert más nem jön össze (ez is mi már, wtf), ő fog kipenderíteni a fenébe.
tegnapelőtt 08:55
 14/27 anonim ***** válasza:
46%
13. Szerintem meg bárkinek lehet véleménye és döntési joga, nem csak a hozzád hasonló öntelt, lekezelő, egyben saját magát mások fölé helyező szent fazekaknak. Remélem a te életed is be fog dőlni, és 50 évet végig fogod szenvedni. Ha van sors, akkor kérem hogy ezt adja meg neked! Így legyen!
tegnapelőtt 09:01
 15/27 anonim ***** válasza:
68%

#16 vagyok. Egy példa. Ha megerőszakolják a lányodat, jó esetben kap 5 év letöltendőt (miközben a lányodnak az egész életét tette tönkre), de 2,5 év mulva szabadulhat jó magaviseletért. Kiengedik és erőszakolgat tovább.

Ha ez téged nem ábrándít ki, akkor veled is igazán nagy gond van...

A kérdező nem feltétlenül szimpatikus, de ne állítsuk már be úgy, mintha semmi baj nem lenne a törvénykezéssel.

tegnapelőtt 09:05
 16/27 anonim ***** válasza:
54%
Én azt hiányolom, hogy nincs az ügyvédeknek, bíróknak sok-sok börtön! Jelenleg ezt a "szakmát" tartom a legjobban társadalom és világrombolónak, sosem süllyednék arra a szintre, hogy párkapcsolatban legyek egy ördögöt szolgáló lénnyel. Arról meg nem is beszélve, hogy az összes egy öntelt, lekezelő, másokat lenéző túlfizetett görény. Mások fájdalmán kapaszkodnak fel, meg az emberi tragédiákon, jó pénzért jogi kiskapukat keresve hogy a hulladékokat hogyan mentsék fel.
tegnapelőtt 09:11
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

15: persze, lehet véleménye, de ha ennyire negatív véleménye van a csajról, mi a francért beszél vele. A lehető leggázabb, mikor ilyen nincs jobb alapon hülyéskedik valaki a másikkal, pedig még csak nem is tetszik neki.

Amúgy most megátkoztál, húha, nagyon félek.

tegnapelőtt 09:15
 18/27 anonim ***** válasza:
26%
Ha ennyire taszító számodra ez a foglalkozás, persze, hogy ne járj vele, indokolni sem kell. Ha meg kép alapján nem tetszik, akkor meg pláne fölösleges 😃
tegnapelőtt 09:38
 19/27 anonim ***** válasza:
23%

Pont, hogy nyerők az ügyvéd csajok, ha értesz valamit a joghoz(is).

Erősen racionális gondolkodás, nem az a csapongó, havibajos, frusztrált feminista komplexushalmaz, mint sok nők, aki a társkeresés peremére került a szerencsétlen jelleme miatt...

tegnapelőtt 09:50
 20/27 anonim ***** válasza:
56%

#16 "szerintem nem arra gondolt, hogy baj, hogy vannak törvények hanem arra, ahogy használják őket..."

Ez esetben viszont nem a törvénykönyvtől kellene, hogy hányingere legyen, hanem az azt aljas célra kihasználóktól.

És nyilván nem egy atomfizika rájönni, hogy attól, mert valaki jogi pályán dolgozik, még semmit nem tudni az ő hozzáállásáról.

tegnapelőtt 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!