Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy ügyvéd nővel fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ügyvéd nővel fogok randizni kell tőle félnem, hogy nettó 1,4 millió forintos fizetéssel megszégyenülök mellette hogy csóró vagyok?

Figyelt kérdés

Komoly kérdés. És fontos azt is hozzátenni hogy diplomás munkával keresem a pénzt, NEM melós vállalkozó vagyok mert akkor aztán kereshetnék bármennyit, ha koszos, melós ruhában vagy olajos kézzel járnék haza, vagy ha napi 16 órát dolgoznék, akkor kereshetnék bármennyit, egy ügyvéd nő kioffolna.

Szóval fontos leszögezni, hogy diplomás értelmiségi munkával és napi 8 órás munkával keresek annyit, ráadásul rengeteg home office lehetőségem van. Nem vagyok helyhez sem kötve.

Viszont ami aggaszt, hogy fogalmam sincs mennyit keres egy ügyvéd. És nagyon eltérő, akár tízszeres különbözetet is hallok emberektől akiket megkérdezek. Tehát pl. Gazsi azt mondja X összeget keres egy ügyvéd, Józsi azt hogy 10X. Nagy a szórás a vélemények között.

Mindenesetre lehet hogy ennél egy ügyvéd jóval többet keres, de nem minden a pénz. Kell tőle félnem hogy megszégyenülök a randin, hogy csak ennyit keresek?

2023. nov. 7. 10:39
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
70%
Ne félj ettől! Szóba se kell, hogy kerüljön a kereset.
2023. nov. 7. 10:41
 2/51 anonim ***** válasza:
92%
Mert a fizetéseteket tervezitek összevetni a cukrászdában az első randi alkalmával? Készülj bankszámlakivonattal!
2023. nov. 7. 10:42
 3/51 anonim ***** válasza:
91%
Azzal szégyenülsz meg, ha a nő rájön, hogy a randi sikeressége neked ezen múlik, hogy ki keres többet. Értelmes nőt a te értelmességed foglalkoztatja, kereshetsz fele vagy dupla annyit, ha a személyed nem fogja meg tök mindegy lesz.
2023. nov. 7. 10:43
 4/51 anonim ***** válasza:
78%
A legjobb barátnőm jogász. Asztalos a férje! Nem keres rosszul a barátnők, de lehet tippelgetni, hogy ki keres többet. Segitek: Nem a jogász.
 5/51 anonim ***** válasza:
15%

Hazudj nagyobbat, úgyse tudja ellenőrizni.

Csak neked ez miért jó?

6/51 anonim ***** válasza:
0%

3.

Aha pár kérdéssel ezelőtt még azon rugóztak sokan, hogy aki nem fizeti ki neki a randi költségeit az rögtön kuka meg szar ember.

2023. nov. 7. 10:44
 7/51 A kérdező kommentje:

Jogász és ügyvéd két külön kategória! Nekem is van jogász (férfi) haverom is, nettó 270 ezret keres...

Egy jogi diploma az a csöveseknek is van. Egy ügyvéd viszont már más tészta. Ott már milliók is lehetnek a dologban havonta.

2023. nov. 7. 10:46
 8/51 anonim ***** válasza:
24%

"Egy jogi diploma az a csöveseknek is van. Egy ügyvéd viszont már más tészta. Ott már milliók is lehetnek a dologban havonta"

Mar a kerdesedbol sejtettem , hogy kotekedni jottel, aztan most mar tudom biztosan.

2023. nov. 7. 10:51
 9/51 anonim ***** válasza:
85%
Van elég saját pénze a nőnek, benned nem azt keresi. Ha neked ez kisebbségi komplexust okoz, akkor ne ismerkedj vele, mert úgyis csak megmérgezel mindent.
2023. nov. 7. 10:53
 10/51 anonim ***** válasza:
80%

Egy jogi diploma az a csöveseknek is van.

Az ügyvédnek is jogi diplomája van.

Neked mondjuk nincs, semmilyen, az világos. Ha lenne, már tudnánk róla, igaz?;)

2023. nov. 7. 10:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!