Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy ügyvéd nővel fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ügyvéd nővel fogok randizni kell tőle félnem, hogy nettó 1,4 millió forintos fizetéssel megszégyenülök mellette hogy csóró vagyok?

Figyelt kérdés

Komoly kérdés. És fontos azt is hozzátenni hogy diplomás munkával keresem a pénzt, NEM melós vállalkozó vagyok mert akkor aztán kereshetnék bármennyit, ha koszos, melós ruhában vagy olajos kézzel járnék haza, vagy ha napi 16 órát dolgoznék, akkor kereshetnék bármennyit, egy ügyvéd nő kioffolna.

Szóval fontos leszögezni, hogy diplomás értelmiségi munkával és napi 8 órás munkával keresek annyit, ráadásul rengeteg home office lehetőségem van. Nem vagyok helyhez sem kötve.

Viszont ami aggaszt, hogy fogalmam sincs mennyit keres egy ügyvéd. És nagyon eltérő, akár tízszeres különbözetet is hallok emberektől akiket megkérdezek. Tehát pl. Gazsi azt mondja X összeget keres egy ügyvéd, Józsi azt hogy 10X. Nagy a szórás a vélemények között.

Mindenesetre lehet hogy ennél egy ügyvéd jóval többet keres, de nem minden a pénz. Kell tőle félnem hogy megszégyenülök a randin, hogy csak ennyit keresek?

2023. nov. 7. 10:39
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz pénzzel a randin.

A nővel foglalkozz. Ismerd meg jobban és azon legyél hogy jól érezze magát veled.

2023. nov. 7. 15:47
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

38as

Írtam hogy PARTNER, nem az alkalmazott ügyvéd óradija 400 euro, szép is lenne:D az alkalmazott ügyvéd az iroda munkavállalója akinek van egy meghatározott havi bére.

Azért írtam ezt a példát mert meg akartam adni hogy mi az igazán magas. De partner nem lesz akárkiből, mire odaérnek kb 50 évesek és nagyon brutál meló.

2023. nov. 7. 16:13
 43/51 anonim ***** válasza:
82%
Egyrészt nagyon valószínűtlennek tartom, hogy ennél sokkal többet keresne, másrészt ha egy pár egyik tagja keres 1.4-et a másik meg mondjuk ennek a dupláját, ott már nem mindegy hogy ez hogy oszlik meg?
2023. nov. 7. 16:44
 44/51 A kérdező kommentje:
Nem mind1. Vagy téged nem zavarna ha egy csövinek éreznéd magad a párod mellett?
2023. nov. 7. 17:41
 45/51 anonim ***** válasza:
Kerdezo.. o sem keres tobbet nalad...
2023. nov. 7. 19:17
 46/51 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező nincs nálatok felvétel? :D
2023. nov. 7. 19:19
 47/51 anonim ***** válasza:
0%
42: ügyvédi irodában senki nem dolgozik alkalmazottként, kivéve a jelölteket.
2023. nov. 7. 19:26
 48/51 anonim ***** válasza:
Szegény nő, ha rájön mennyire nyomi csávóval randizik... a pénzed mellé már csak a hatalmas farkad méretével kéne hencegned.
2023. nov. 7. 20:25
 49/51 A kérdező kommentje:

Meg amúgy mi ez az Euro alapú órabér? Tudtommal itt a törvényes fizetőeszköz a forint, nem kevered véletlenül Nyugat-Európával? Szóval sem említettem hogy nemzetközi ügyeken dolgozna. Valamint mi ez az USA-val való összehasonlítás? Az egy teljesen más világ ilyen szempontból. Ott az orvos, mérnök, IT-s meg a többi sem ennyit keres mint itt.

Ne kerülgessük a forró kását, mondjuk végre ki mennyi az annyi. Mennyit keres egy nem full kezdő, de még nem is túl tapasztalt, pár éve a pályán lévő alkalmazott ügyvéd átlagban?

2023. nov. 7. 20:27
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

De milyen ügyvéd? Munkajog, válóper, büntető, egyéb?

Szerintem egyébként jó eséllyel kevesebbet keres nálad.

2023. nov. 7. 20:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!