Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ügyvéd nővel fogok randizni kell tőle félnem, hogy nettó 1,4 millió forintos fizetéssel megszégyenülök mellette hogy csóró vagyok?
Komoly kérdés. És fontos azt is hozzátenni hogy diplomás munkával keresem a pénzt, NEM melós vállalkozó vagyok mert akkor aztán kereshetnék bármennyit, ha koszos, melós ruhában vagy olajos kézzel járnék haza, vagy ha napi 16 órát dolgoznék, akkor kereshetnék bármennyit, egy ügyvéd nő kioffolna.
Szóval fontos leszögezni, hogy diplomás értelmiségi munkával és napi 8 órás munkával keresek annyit, ráadásul rengeteg home office lehetőségem van. Nem vagyok helyhez sem kötve.
Viszont ami aggaszt, hogy fogalmam sincs mennyit keres egy ügyvéd. És nagyon eltérő, akár tízszeres különbözetet is hallok emberektől akiket megkérdezek. Tehát pl. Gazsi azt mondja X összeget keres egy ügyvéd, Józsi azt hogy 10X. Nagy a szórás a vélemények között.
Mindenesetre lehet hogy ennél egy ügyvéd jóval többet keres, de nem minden a pénz. Kell tőle félnem hogy megszégyenülök a randin, hogy csak ennyit keresek?
49es az euro alapú oradijat azért mondtam mert az ismerőseim és én ilyen helyeken vagyunk, globális láncok részei az irodák ahol dolgozunk, ők a külföldi ügyfeleknek nem forintban adnak meg árat, ha csak nem kérik (de nem kérik).
42es butaságot ír, nagy irodákban simán dolgoznak alkalmazott ügyvédek, akik nem jelöltek. Tény hogy mások jobban szeretik úgy hogy van saját praxisuk és beszámlazva néha bedolgoznak a nagy irodának. Megvannak az alkalmazotti létnek az előnyei is, ha valaki nem annyira vállakozó alkat.
Nem merek számot mondani alkalmazott ügyvédi fizura, ilyen közvetlen viszonyban egyikkel sem vagyok. Az alapján amiket mesélnek, ahol élnek ahogy kinéznek, amit vezetnek kényelmes közép-felso középosztályi embereknek tűnnek. Sokat dolgoznak de jó cuccaik vannak, van pénzük a csaladjukra, el tudnak menni jó nyaralásra stb.
Jó leszel az 1.4 misivel, nyugodjál meg most már:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!