Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak számára a magasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak számára a magasabb nők vonzóbbak?

Figyelt kérdés
Mindig irigykedtem a kis termetemmel(160 centi vagyok) a magas, hosszú lábú lányokra. Jó alakom van, vékony vagyok és van fenekem, cicim, de mindig hátránynak éltem meg a magasságomat.
ma 19:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
56%
Nem hiszem, sok férfi szereti a kis, cuki lányokat. Én mondjuk 167 vagyok, de férjem, aki majd 2 méter mindig mondja hogy szereti hogy ilyen kis törpe vagyok.
ma 19:40
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek igen, van, akinek nem.
ma 19:42
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ízlések és pofonok, de inkább az összkép, maga a külső, kisugárzás, hang, mosoly, belső dönt. Férfiak nem hiszem, hogy számukra undorító nővel szexelnének. "Férfiak" más téma.
ma 19:42
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a magasabb férfi, alacsonyabb nő felállás a tipikus meg ma is. Szóval a nagyon magas nők hátrányban vannak, mert kevés a nagyon magas ffi itthon. Te a 160 cm-el jó helyzetben vagy, hiszen egy 170 cm-es pasi is teljesen passzol hozzád, aki hozzám már alacsony lenne.
ma 19:45
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám.

A külső számít, amit írtál jó alakod van szép arcod ez elég.

ma 19:45
 6/25 anonim ***** válasza:
77%
Igen.
ma 19:47
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen a vonzalom dönti el. :)
ma 19:49
 8/25 A kérdező kommentje:

#1 azért a 167 centi átlag magas, vagy az átlag teteje, én viszont már alacsonynak számítok.

Köszönöm a többi választ is, de most nem a belső tulajdonságokra vagyok kíváncsi. Tudom, hogy ugyanolyan fontosak, de most csak a magasságot kérdeztem.

ma 19:49
 9/25 anonim ***** válasza:
A magasságot hiába kérdezed hogyha mindenfajta magasságú lányok bejön neki, vagy eddig hiába tetszettek az alacsonyak ha a mostani aki tetszik neki magas. Nem a magasság dönt hanem mellette millió apró/nagy dolgok.
ma 19:52
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

"de mindig hátránynak éltem meg a magasságomat."

Mert?

ma 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!