Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan a magasabb fiúk vonzóbbak lányok?
Figyelt kérdés
Én magas vagyok, de én nem veszem észre hogy ennek lenne előnye.
Lányok erről mi a véleményetek?
2019. febr. 4. 13:04
1/5 anonim válasza:
Felőlem két méter is lehet egy pasi, ha mellette vékony akkor esélye sincs nálam. Nem férfias. Pláne akkor ha még arcszőrzete sincs akkor már olyan lányos ha teljesen meztelen. Ilyen testre hogyan induljon be egy nő szexuális fantáziája? Most komolyan
2/5 anonim válasza:
Mert ez egy tényező csak a kb tízből. Amúgy a kérdésedre a válaszom, nem, nekem nem vonzóbbak, elhanyagolható, másrészt a 170 centimhez egy 190 magas srác nem igazán optimális.
3/5 anonim válasza:
fontos, de a többi dolog is fontos. az első jól írta, ha alkatra nem tetszik, akkor nem kell.
5/5 anonim válasza:
UGYANAZ a férfi vonzóbb önmagához képest a legeslegtöbb nőnek 190 cm-esen, mint 170 cm-esen.
Így már van értelme a dolognak. Egy magas férfi is lehet ugyanúgy csúnya, vézna, kövér, igénytelen, önbizalomhiányos, csendes, tutyi-mutyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!