Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuálisan vonzóbbak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálisan vonzóbbak a magasabb fiúk?

Figyelt kérdés

Előnnyel indul az olyan aki 180 felett van?

Van egy lány aki szerintem nagyon szép, és úgy látom tetszem neki. Sosem volt sok sikrem a lányoknál ezért rá akarok jönni mi ennek az oka. Lehet a magasságom? Mert jóképű, izmos meg ilyenek nem vagyok.

2021. ápr. 20. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem feltétlen szükséges,hogy magas legyen egy fiú.
2021. ápr. 20. 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem hinném, de én pasi vagyok, 170 valahány centi, sosem érdekelt. Meg ott van pl Mark Wahlberg ő se magas és szerintem sok nőnek bejön.
2021. ápr. 20. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Nem feltétlenül, viszont az alacsonyabb pasik jóval hálásabbak, aktìvabbak az ágyban. Nem önzőek, mindig bizonyìtani szeretnènek. Kèt viszonylag alacsony fiúm volt ès nagyon jó volt velük a szex.

Ez csak az èn vèlemènyem. Nem akarok bántani senkit.

2021. ápr. 20. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok kifejezettem égimeszelő nőként 175 centivel, a legtöbb pasi vagy egymagas vagy magasabb nálam.

De magasság alapján nincs nálam "hátrány".

Ha lennék 185-190 akkor lehet, hogy nem randiznék egy pl. 170 magas pasival. Ez a magasság dolog inkább a magasabb nőknél probléma szerintem.

2021. ápr. 20. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Én is közel 180 centi vagyok nő létemre, tehát igen, számomra komoly előny a magasság. Mondhatni, hogy igen szexuálisan vonzóbb, már maga a látvány is, mert férfias. De a szex sokkal jobb is egy nálam magasabb férfival, jobban kézre állnak a dolgok, jobban passzolunk. Viszont ennél több kell azért, hogy valaki tetszen. Az összkép számít.
2021. ápr. 20. 19:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

3. Válaszával értek egyet.

A mostani pasim alacsony sőt pár centivel nálam is kissebb. Eddig senkivel nem volt ennyire jó a szex.

2021. ápr. 20. 20:25
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Igen.
2021. ápr. 20. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:
12%
Ugye tudjátok h nem a magasságból ered a szexuális teljesitmény/minőség? Ezt a marhaságot, csapkodom a fejem bakker
2021. ápr. 20. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
igen, tetszik ha valaki magas, de ez nem zárja ki, hogy alacsonyabb pasival is összejöjje ha egyébként tetszik (és volt is már ilyen)
2021. ápr. 20. 21:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szexuálisan nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, kapcsoalat szinten pedig embere válogatja, hogy milyen típusú magasság jön be egy embernek, de itt se mindig befolyásoló tényező.
2021. ápr. 21. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!