Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvált szülők fiú gyerekeinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált szülők fiú gyerekeinek nehezebben megy a csajozás?

Figyelt kérdés
Első sorban arra gondolok amikor gyerekkórban van a válás.

ma 18:46
 1/8 A kérdező kommentje:
*gyerekkor
ma 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha az apja férfias karakter, és foglalkozik vele, akkor nem.

Azoknak fog nehezen menni, akikkel a válás után egyáltalán nem foglalkozik az apjuk. Vagy foglalkozik velük, de nem férfias karakter.

ma 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem igen, és nem csak a fiúknak, lányoknak is! Gondold el, a szüleid szétmentek, ez már eleve egy negatív történet, rossz példázat!😔 Nekem is elváltak a szüleim... 35/N
ma 18:51
 4/8 anonim válasza:
55%
Neke meghalt anyukám 5 éves koromban azóta apával vagyok . De nagyon jó a viszonyunk . 16 F
ma 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Inkabb csak annyi hogy sokkal bújosabbak meg ilyenek, pl kitartóbbak hűségesebbek meg stb, mivel férfi minta nincs csak az anyai aki örökké biztonságot ad babusgat aggódik és támasz.

Sokkal könnyebben kizsakmányolhatók érzelmileg anyagilag.

De hál ég a nők javarésze érzelmes monogám igazábol sokkal több esélyes van igy valodi hosszutávu házasságra is.

ma 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
*esélye van
ma 19:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem akkor váltak el amikor 7 éves voltam és még csak nem is csókolóztam. A tesómnak jobban megy de ő csak 5 éves volt így talán őtt nem érintette olyan negatívan. Az unokatesóim szülei mai napig együtt vannak és a gyerekeknek megy is az ismerkedés. Szerintem van összefüggés.
ma 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekik nem 10 nő fordul majd meg az ágyukban es pr.stik meg tipper, hanem már tinin is több éves stabil kapcsolataik lesznek vmi csendesebb szolidabb lánnyal.

(Habár ha az anyja vmi onlyfansos sz.rom le a gyerekem identitását fejlődését vagy hogy gúnylják suliban mert az anyján csámcsog az osztály is, meg ilyen anyaminta szerintem rendesen károkat okoz.)

ma 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!