Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy lányt a kondiban úgy hogy ne legyen cringe de működjön is?
Figyelt kérdés
Perverz dumákat kérlek hagyjatok! Előre is köszijan. 19. 19:14
1/8 anonim válasza:
Nem leszólítani kell, hanem megszólítani, beszélgetést kezdeményezni. Ezt pedig a helyzet adja.
2/8 anonim válasza:
"Mennyire bírod az edzéstervet tartani? Hogyan érzed magad előtte, közben, utána?" (Talán ez működhet, a folytatást nem tudom biztosan.)
3/8 anonim válasza:
Van a bejáratnál egy gép, azt használd, sokat, és keményen! Nagy, zöld, az van ráírva: OTP Bankomat
4/8 anonim válasza:
Hát én nem szólítanék le senkit. K..a idegesítő, mikor örülök neki, hogy végre végzek a munkából, ahova 4-kor kelek, hogy beérjek, betévedek a kondiba késő délután és egy idióta folyamatosan ott áll fölöttem és beszél hozzám. De nem vagyunk egyformák.
6/8 anonim válasza:
Sehogy ne szólítsd le.
A nők 90% a háta közepére kívánja, hogy mindenféle idegen direktben kérdéseket tegyen fel neki.
Ehelyett találhatsz egy szituációt mikor megjegyzel neki valamit.
Csak egy példa.
Pont ma voltam teremben és 80 kg-al csináltam a rdl-t.
Oda szólt egy srác, hogy ez szép volt.
Jól esett és ha tetszett volna akkor nyilván felveszem én is a fonalat valamilyen formában.
Nem tettem, megköszöntem mosolyogva és mentem tovább.
7/8 anonim válasza:
Először szerintem csak emberként próbáld megismerni, beszélőviszonyt kialakítani vele. Legyél türelmes, ne nyomulj rögtön. Ha úgy érzed, szívesen beszélget veled, akkor tovább lehet menni és elhívni randira.
8/8 anonim válasza:
Én kicsit túljátszanám nála a segítségkérést, ezt kérnék, azt kérnék, kérdeznék, többször, meg bénábbakat, mint ami normálisan elvárható lenne (nem tudok példát írni, én nem járok kondiba). Ebből leesik a csajnak, hogy érdeklődsz, de még mindig nem kezdtél el nyomulni rá valami hosszabb dumával. Ha tetszel neki, ő fog kezdeményezni. Én zsigerből lerázok mindenkit, aki odanyomul valami hosszabb, láthatóan ismerkedés céljából történő kérdéssel vagy beszélgetéssel, már csak automatikus védekező ösztönből is, kivéve, ha 0 másodperc alatt meg tudom állapítani, hogy álmaim pasija szólt hozzám. Egyébként nem akarom, hogy a többiek lássák, hogy már valakivel "foglalkozok". Meg sok pasi van, aki néhány mondat után már azt hiszi, hogy akkor "van köztünk valami" és nyomul, akkor is ha nem adok pozitív visszajelzést, ezt is érdemes megelőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!