Hogyan szólítsam meg egy nem közvetlen kollégàmat?
Figyelt kérdés
Csak ritkàn talàlkozunk egy férfi kollégàmmal, és àltalàban mindenki rohan munka közben. Munka utan nem tudom megszólítani, mert nem egyszerre végzünk, de igazàból azt sem tudom, hogy mit mondanék neki, ha a parkoloban találkoznánk!?
Ki hogy ismerkedik ilyen szituban?
Nő >30
2023. jún. 20. 20:47
1/7 anonim válasza:
Mondd azt neki, hogy valami gyanús hangot ad a kocsid, de te nem értesz hozzá. Hallgattasd meg vele, közben csevegjetek, ha nem hallja, vidd el egy próbakörre. Ha semmi, bocsi, félrehallottam, de a kontakt már megvan.
2023. jún. 20. 21:02
2/7 anonim válasza:
Az is, jó, amitt az 1# ír. Általános dolgokkal kezd, kérj tőle tanácsot, hogy mit-hol lehet megvásárolni, stb.
2023. jún. 20. 21:37
3/7 anonim válasza:
Én nem erőltetném, ha idegenek segítsége kell hozzá. Nem lehetsz túl jó állapotban.
2023. jún. 20. 21:50
4/7 anonim válasza:
Ha ezt neked itt kell megkérdezni akkor sehogy.
2023. jún. 20. 22:02
5/7 anonim válasza:
Ennyi idősen már magától kellene jöjjön, inkább hagyd.
2023. jún. 20. 23:30
6/7 anonim válasza:
" Szia. Figyellek egy ideje, mert nagyon vonzónak talállak. Van esetleg kedved meginni velem egy kv-t? "
Bármilyen hihetetlen én ezzel a szöveggel mentem oda a lányhoz 5 éve. Most itt alszik mellettem, a pici pedig a baba ágyában.
Sok sikert
2023. jún. 21. 01:05
7/7 anonim válasza:
A "figyellek" részt kihagynám, mert kicsit meredeknek tűnik, de a kávéra hívás jó ötlet.
2023. jún. 21. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!