Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan szólítsak meg valakit...

Hogyan szólítsak meg valakit élőben?

Figyelt kérdés
A szociális életem nem volt eddig kimagasló, idén viszont elkezdtem ezen változtatni és rendezvényekre, eseményekre járni.. Viszont nem tudok új embereket megismerni, mivel egyrészt ezekre a helyekre egyedül megyek, másrészt még sose csináltam ilyet, pedig rengeteg korombelivel találkoztam ezeken a helyszíneken. :D szóval, mik a tippek, hogy menjek valakihez oda, ha szimpatikusnak tűnik számomra?
2023. máj. 3. 10:25
 1/9 anonim válasza:
Hé, more!
2023. máj. 3. 10:32
 2/9 anonim válasza:
Fiú, lány vagy, barátkozni, vagy komolyabbat szeretnél?
2023. máj. 3. 10:40
 3/9 qborka válasza:
Napszaknak megfelelően köszönsz és bemutatkozol,mosolyogva, esetleg kezet nyújtva
2023. máj. 3. 10:50
 4/9 anonim válasza:
Jegyeket, bérleteket.
2023. máj. 3. 10:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, és inkább komolyabbat, vagy ahogy a szituáció hozza. Akár beszélgetés szinten is benne lennék ilyenekbe valakivel mondjuk egy meki mellett, vagy nemtudom. Szimplán hiányoznak az emberi interakciók az életemből :D
2023. máj. 3. 11:30
 6/9 anonim válasza:

Említs meg valami olyasmit ami mindkettőtöknek releváns. Pl de jó volt ez a koncert, basszus, már megint esik az eső, stb.

Vagy ha pl mekiben, buszon odaülsz valaki mellé akkor köszönj, mutatkozz be, kérdezd meg merre megy, hogyhogy itt eszik, valami small talkot.

2023. máj. 3. 12:01
 7/9 anonim válasza:
"Sziasztok. Egyedül jöttem a koncertre és szimpatikusnak tüntetek. Csatlakozhatok hozzátok?" ha igen akkor meg jöhet az ismerkedés része. Ki vagy, merre laksz, mióta hallgatod ezt a bandát stb
2023. máj. 3. 12:06
 8/9 anonim válasza:
hello jo a cipod. en igy ismertem meg a legjobb baratnomet :-D
2023. máj. 3. 12:32
 9/9 gungasam válasza:

Heló! Meginnál velem egy sört?

Szia! Nincs kedved egy sörre (fagyira, kávéra, kólára) velem?

2023. szept. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!