Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy szólítsak meg egy lányt,...

Hogy szólítsak meg egy lányt, akivel nézegettük ma egymást az edzőteremben?

Figyelt kérdés
Már többször láttam. Nekem nagyon tetszik, éppen az esetem, de persze nem bámultam meg. Ma észrevettem, hogy ő is többször nézett, majd elkapta a tekintetét, amikor én is ránéztem. Megérne egy próbát szerintetek?
2020. júl. 12. 17:44
 1/8 anonim válasza:
2020. júl. 12. 17:54
 2/8 anonim válasza:
Csá, mennyivel tolod fekve? Bocsi, hogy megnéztem az izmaidat, de nagyon tetszik főleg a lábikrád, mennyi a kerülete, mérted már?
2020. júl. 12. 18:00
 3/8 A kérdező kommentje:

1: az nem én voltam. :D

2: köszönöm! :D

2020. júl. 12. 18:02
 4/8 A kérdező kommentje:
De kösz! Annál a kérdésnél azért vannak értelmes válaszok is.
2020. júl. 12. 18:03
 5/8 anonim válasza:
Menj oda hozzá, amikor vmelyik gépet használja, és szállj be. Így elkezdtek beszélgetni. Aztán a többi majd jön magától.
2020. júl. 12. 18:26
 6/8 anonim válasza:

Odamész és elkezdesz neki beszélgetni az edzésről, ajánlasz neki több fajta női alakformáló gyakorlatokat

Ez jó bemelegités ahhoz, hogy elkezdj vele beszélgetni aztán beszélgethetsz vele minden másról (ne ragadj le csak a kondis témánál mert akkor egysikúvá válik a beszélgetés)

2020. júl. 12. 18:42
 7/8 anonim válasza:
Ilyenkor már oda kellett volna menni(ami nem könnyű ugyan) és meghívni valamire ha végeztek a dolgotokkal, az jó pont ha van autó én rábeszélném hogy eljöjjön velem, és ragaszkodnék ahhoz is hogy haza vigyem, de ezek csak felvázolt dolgok, nem én voltam ott, így csak egy tipp.
2020. júl. 12. 19:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Ez nagyon direkt lett volna. Ilyen "fülhallgatós, senkivel nem kommunikáló, csak az edzés"-típus. Nem is ígérkezik könnyű diónak, csodálkoztam is, hogy "észrevett".

Köszönet mindenkinek!

2020. júl. 12. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!