Edzőtermi csajozós szövegeket tudtok?
Te is itt gyúrsz tes?
Ezzel tuti bevágódsz nála
"Csá mit tolsz?"
Tuti siker!
Én a futógépen futottam kb. egy órája majdnem, amikor elment előttem egy fiú, majd hirtelen megállt rámnézett és azt mondta hmmmm de jó az izzadtságszagod. Felnevettem, aztán együtt nevettünk. Én viccesnek találtam, de tudom hogy ez nem mindenkinek jön be 🙂
Majdnem két évig voltunk együtt amúgy.
Csak hogy valaki segítsen is:
Ha annál a gépnél van ahol te is szériáznál, kérdezd meg, hogy beszállhatsz-e. Aztán kérdezd meg ő mennyit szokott csinálni, milyen gyakorlatokat és még mit. Kérdezd meg mióta jár oda és szereti-e a helyet, esetleg mást is sportol-e. És tessék már beszélgettek is. Ha szerencséd van, ő is fog érdeklődni rólad. Aztán az edzés végén meglátod mennyire volt nyitott rád. Ha igen, nyugodtan hívd meg egy hűsítő italra az edzés után és ennyi.
Ne csajozós dumával kezdj.
Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni, érdeklődj felőle, a többi jön magától.
De a csajozós dumák szerintem legtöbb lánynál nem válnak be.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!