Ha heti 2 alkalommal 3 órát edzek egy edzőteremben, akkor fél év alatt sikerül 100 kg alatt lennem?
Jelenleg 107 kg vagyok, és 189 cm magas, 18/F.
Célom az, hogy még ebben az évben 100 kg alatt lehessek, majd másodlagos célom, hogy sportosabb testalkatú lehessek. Arra gondoltam, hogy itt a nyár, ideje lenne kipróbálnom az edzést, esetleg kerékpározni.
Júl. 14-e után vége lesz a nyári gyakorlatomnak, szeretnék utána kimozdulni és edzeni.
Az év végére sikerül lefogynom 8-10 kg-ot, ha rendszeresen elmegyek heti 2szer edzőterembe+ biciklizni?
Tehát egy edzés 3 óra, így heti 6 óra edzésem lenne.
Plusz 1 óra biciklizés/hét.
A barátom csak az evésre odafigyelve, semmi mozgással 3 hónap alatt fogyott 7 kilót. Neki orvosi utasításra kellett fél éven belül 100 kilóig vagy alá lemennie.
Az első pár 10 kilók gyorsan leszaladnak (ha van rajtad azért elég dók felesleg), utána áll meg a fogyás, amint már csak inkább alakítani szeretnél magadon.
Szioo, szerintem egy ideális edzés 45 és 100 perc között van. Szerintem nem igen lehet 3 órán át effektíven edzeni. Én inkább gyakrabban kevesebbet edzenék, pl heti négyszer 45-60 percet. A legjobb zsírégető edzések a Hiit és a Tabata, ezekből 30 perc is nagyon durván meg tud izzasztani. De ez csak az én meglátásom. Szerintem ha 3 órán át edzel, nagyon hamar beleunsz és abbahagyod.
Amúgy simán le tudsz annyit fogyni, főleg ha még az étkezésre is odafigyelsz kicsit :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!