Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves nőként gyakorlatilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves nőként gyakorlatilag lejárt az időm?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, hogy azok a 35-43 közötti férfiak, akik úgymond jó partik (külső, egzisztencia stb.) kivétel nélkül 30 alatt keresnek barátnőt maguknak, ami érthető is.

44 és 48 közötti férfiak, akik még nem házasodtak meg általában nem is akarnak, vagy okkal nem (pl. alkoholproblémák, munkanélküliség stb.) keltek el.

48 felett pedig már nekem túl sok.

Mindezt mondom úgy, hogy sosem voltam házas, nincs gyermekem, van munkám, saját lakásom, egzisztenciám.

Lejárt az időm?

ma 19:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
35%
Egyszerűen nem jó helyen keresgélsz, vagy még várnod kell a te hercegedre. Nem jött el a te időd, de nyilván az is lehet, hogy sosem jön el.
ma 19:12
 2/27 anonim ***** válasza:
92%

Hát mivel a hozzadvalók tenyleg huszonéveseket keresnek, de a 40 esek meg öregek hozzád igy maradnak a 20 évesek sajnos.

Vagy keresheted a 1000 bol egy harmincas pasit aki nem is ronda jóparty es még le is áll harmincas kész nőkkel mert egyenrangu valodi nő kell neki es nem vmi tanulo kiscsaj.

Hát ez kihaló faj.

ma 19:13
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
SZerintem is rossz helyen keresgélsz, nem hinném, hogy egy átlag 35-43 év alatti férfi csak és kizárólag 30 év alatt keresgél és szóba se áll egy 33 évessel.
ma 19:14
 4/27 anonim ***** válasza:
32%
A pasiknak valahogy soha nem a kész nagybetűs nő kell hanem a suta vihogó "komolytalan" csajok akik garantált szinte hogy gyereket nem is tudnak vagy mem akarnak vállalni.
ma 19:14
 5/27 anonim ***** válasza:
81%
4- a pasiknak igen, de a férfiaknak nem.
ma 19:15
 6/27 anonim ***** válasza:
28%

Az a baj hogy a jó külsőt és a pénzt veszed előre.

Még van 5 éved megtalálni. Utána tényleg lecsökken az esélyed.

ma 19:16
 7/27 anonim ***** válasza:
97%
Dombon ülő vadászkutya legyek ha ezt egy nő írta és nem egy incel 😄
ma 19:16
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
7- jogos
ma 19:17
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlót éreztem. Mondom ezt úgy, hogy kábé 10 évet letagadhatok. A huszonévesek mikor megtudták mennyi vagyok, akkor azért tettek lapátra vagy csak szexre kellettem. A 30 felettiek meg legjava foglalt volt, aki egy kicsit is normális. A selejtesek meg okkal vannak egyedül... Már teljesen feladtam, kezdtem berendezni az életem az egyedüllétre amikor is belépett az életembe a párom. Ő 33 én 32.
ma 19:19
 10/27 anonim ***** válasza:
93%
#6- saját tapasztalatból mondom, hogy egy nőnek az esélyei nem 38, hanem 45 éves kor fölött csökkennek. Egy 38 éves, jó karban lévő nő esetében jelentkező akad bőven.
ma 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!