Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves nőként szüzesség elvesztése, ismerkedés 0 tapasztalattal, hogyan érdemes, milyen tippjeitek vannak?
Nekem volt 2 hosszabb kapcsolatom és pár egyéjszakásom, de simán járnék egy 33 éves szűz nővel, ha tetszik a külseje és szimpatikus a személyisége. Full lesz*rom, hogy hány pasija volt eddig.
Csináltass pár jó fotót magadról és próbálkozz valami netes társkereső oldalon.
Hat mar a "B" oldal forog, femcelkem.... A noknek 30 utan mar csak lefele vezet az ut....
39F incel
De az írásod alapján férfi vagy. Lúzernek nem nevezi magát egy nő sem, sosem hallottam ilyet. Ha nem jársz sehová, semmilyen hobbid nincs es ülsz a négy fal között csak a Tinder és társai vannak, nem tudok jobbat. :(
Én nőként 27 évesen veszítettem el. Nekem sem volt könnyű. Badoon találtam valakit. 2 hónapig nem feküdtem le vele, de sajnos szàmomra ez a kapcsolat nem túl jó, túlságosan más dolgok érdekelnek minket és ő nem az a fajta pasi aki nyíltan kommunikál, hanem sunnyog. Nem csal meg, ő sem tudott csajozni korábban, és egyértelműek az ebből fakadó korlátai, de én pl: kicsit önzőnek érzem magam, és kezdek belefáradni, hogy 10/9 alkalommal az kell legyen, ami neki jó én meg hagyom hogy az ő önzese teljesüljön.
Én 34 évesen vagyok így férfiként. Velem a sok gátlás és a rossz (dagadt) külső vezetett erre az útra. Amelyik nők tetszettek nekem > nekik én nem. Akik meg érdeklődést mutattak irántam (és lehetett volna minimum szűzoltás) ők meg nekem nem. (Kövérek voltak)
Van esélyed neked nőként ha nem vagy túlsúlyos. Nekem is elküldheted az elérhetőséged. Aztán két tapasztalatlan ember lehet egymásra talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!