Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önbizalomhiány és a kevés tapasztalat egy ördögi kör, amiből nehéz kitörni?
Ha őszinték vagyunk láthatjuk, hogy azok a férfiak sikeresek a nőknél, akik magabiztosak és megnyerő stílusuk van. Hogy ez miért alakul ki, annak nyilván sok oka van, mert lehet tényleg nagyon jó a külsejük, gyerekkorukban annyi pozitív visszajelzést kaptak szüleiktől, hogy erős önbizalmuk van, tiniként is kóstolgatták a csajokat és értelemszerűen lesz tapasztalatuk későbbre.
Akik viszont bármi ok miatt elakadtak, azoknak sokkal nehezebb és azért kicsit ördögi kör, mert ahhoz, hogy magabiztosan közeledj a csajokhoz tapasztalat kell, hogy érezd mikor hol vannak a határok, milyen helyzetben hogyan kell reagálni, stb. Viszont ha nincs elég önbizalmad, akkor tapasztalatot se tudsz gyűjteni. Ilyen esetekben szokták azt is mondani, hogy egyszerűen csak 'go for rejections', a visszautasításért is menj oda, mert látod nem történik semmi, ha az a vége, a kudarcokat is el kell tudni viselni.
Ha próbálsz mindig normálisan kinézni és viselkedni, ill. sikereket elérni az élet bármilyen területen, akkor jönnek majd sorra azok a pozitív, erősítő visszajelzések, amitől magabiztosabb és lazább leszel.
Személyes tapasztalás.
Nehéz kitörni, de nem lehetetlen feladat! Rajtad múlik egyedül csak!
Képzeld el, hogy én is önbizalomhiányos voltam, mert kiskoromban sokat csúfoltak a gyerekek hiába a szüleim imádtak. Megtanultam magam megvédeni, aztán eljött az az idő, hogy nem érdekelt olyan emberek véleménye, akik gúnyolódtak a hátam mögött, inkább magamra koncentráltam, tudtam, rajottem, hogy de igenis értékes vagyok, van bennem jó sok plusz és gondolom azzal "vonzottam be" az ellenkező neműeket!
Mivelhogy volt bennem magabiztosság, tudok beszélni, tudok érdekes is lenni, valamit változtattam a külsőmön is és magasról tojok arra, hogy vajon megfelelő vagyok-e full idegenek számára, önmagam adom, nincs hamisság így több sikert érek el.
Nem tudom, hogy neked beválna-e, de próbáld ki, hogy csak beszélgetsz, ismerkedsz, barátkozol, eljársz ide-oda és az által tapasztalatot és önbizalmat szerzel, nem sietsz, nem görcsölsz, csak élvezed ami jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!