Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek csak rossz tapasztalatai vannak az önbizalomhiányos emberekkel?
Önbizalomhiányosként mondom,hogy semmi jóra ne számolj.Az a kevés ember,aki hajlandó velem beszélgetni,rendszeresen szóvá teszi,hogy lehozom az életről.(Pedig igyekszem fenntartani a normalitás látszatát.)
Mi nem tudjuk szeretni önmagunkat,ezért,ha mások szeretetet mutatnak felénk,azt úgyis elutasítjuk,mert nem fér bele az énképünkbe.
A srácnak szakértői segítség kell,(Anno nekem is az kellett volna.)elvileg leküzdhető az állapota,de egy műkedvelő ehhez nem elég.Ha nem akarsz mártír lenni,akkor hagyd,különben lehúz,és magával ránt.
Lesznek itt páran,akik meg akarják majd magyarázni,hogy Te önts bele önbecsülést,de ez nem így működik.
Változhat, de csak akkor, ha felismeri a helyzetét és ő maga akar majd változtatni rajta.
Te nem fogod tudni megváltoztatni.
Mi az, hogy önbizalomhiányos?
Olyan, mint itt a sok csicska, akik kiírják, hogy "38 éves vagyok, még nem voltam nővel mert szerintem nem kellenék nekik." vagy normálisa önbizalomhiányos, azaz nem megy oda az edzőteremben Oczella Eszterhez, mert tudja REÁLISAN, hogy rohadtul kevés a nőhöz?
#5-ös,aki reálisan látja a helyzetet,az nem "normálisan" önbizalomhiányos,hanem realista.Ismered a vevőtájékoztatós viccet?
"Superman jelmez dobozán: Az ember alapvetően nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja!"
6.-nak.
ÉN tudom, csak sok ember nincs tisztában a valósággal itt a Gyakorin.
Például amikor a családi rovatban a 18 alatti gyereknek mindig a "Költözz el otthonról!" tanácsot nyomják, vagy a munkakeresős kérdésekre, amikor valaki leírja, hogy kirúgták a gyárból, a sorról, és a legtöbbször az a válasz jön nekik, hogy "Legyé IT ménök, pogromozós, oszt kereső vele havi 3 millijót, mind én e!."
9-nek.
A Gyakori az internet Mónika show-ja.Vérmérséklettől függően lehet röhögni/szánakozni,de komolyan venni nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!