Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek csak rossz tapasztalatai vannak az önbizalomhiányos emberekkel?
Hát úgy kell Őt elképzelni, hogy régen nagyon sok volt nála a pótcselekvés. Nem nézett szembe a problémáival, hanem elmenekült előlűk. Így jött képbe az alkohol, drogok (már nem), fű(már nem), pénzköltés stb...
Féltékeny egy kicsit, van amikor beszól, és ami a legrosszabb baromi sértődékeny... ha kicsit később írok vissza neki, nem veszem fel a telefont mert dolgom volt, mind-mind besértődik ezeken..
13.-ra.
VÁRJÁ MÁ'!!!
Pia? Cucc? Ez nem önbizalomhiány, ez konkrét elmebetegség. Az ilyet le sem köpném,
Jól van, nem kell így beszélni egy emberről sem... oké?
Lehet hosszú távon ártalmas és mérgező is lehet egy ilyen emberrel való viszony, de akkor sem kell leelmebetegezni, kösz.
16-os vagyok.
Sajnálom,ha elkedvetlenítettelek,de hidd el,jobb egy kis ideig lehangoltnak lenni,mint lelki sérültnek egy életen keresztül.Az elengedés vele jár a felnőtt léttel.
"Állítólag bizonyos helyeken úgy ejtik csapdába a majmot, hogy egy szűk résen keresztül datolyát helyeznek egy sziklaüregbe. Amikor a majom megtalálja, kiegyenesíti a tenyerét, hogy beférjen a résen, de mikor megmarkolja a talált kincset, az összeszorított öklét nem tudja kihúzni az üregből. A megszerzett ínyencséget képtelen elengedni. Még akkor sem engedi el, amikor már jönnek a vadászok, hogy elejtsék őt."
Ezzel most NEM egy majomhoz akartalak hasonlítani,csak nem tudtam jobb példát!Magadra legyél tekintettel,másik srácot találhatsz,de életed csak egy van.
19.
Megértelek,és biztos vagyok benne,hogy nagyon kedves nő vagy,de ő beteg.Ez nem bűn,de Te sem vagy Jézus,hogy feláldozd magad másokért.Tudom,hogy nagyon rossz érzés,hogy nem tudsz segíteni,de nem vagy isten,sajnos vannak dolgok,amikbe muszáj beletörődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!