Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves nőként szüzesség elvesztése, ismerkedés 0 tapasztalattal, hogyan érdemes, milyen tippjeitek vannak?
Túl van rugózva ez a szüzesség téma - a rossz irányba. Mintha a szüzesség elvesztésével valaki emberi értéke a többszöröségre emelkedne, vagy ezen múlna, hogy mennyire jó az ágyban. A nagy túrót. Minek kéne elveszteni csak azért, hogy ne legyen? Baromság az egész. 33 évesen szűz vagy, na bumm, és akkor mi van? Még nem találtad meg a társadat és kész. Ha egyébként egészségesen kívánod a testiséget, akkor semmi gond nincs azzal, hogy szűz vagy, mitöbb, ez inkább érték. Nem kell ezen pedálozni, hogy még nincs ebben tapasztalatod, és szerintem egyáltalán nem is szégyellnivaló. Ha valakivel olyan kapcsolatba kerülsz, akkor nem kell félni, ha szóba kerül a dolog, nyugodtan legyél őszinte. Szerintem ez egy jó szürő is: ha az illető emiatt dob, akkor nem sok agy van a fejében, ha meg intelligensen áll hozzá, akkor talán lehet rá komolyabban is építeni.
Ami a párkeresést illeti: 33 évesen még nem vagy elkésve, de nyitottnak kell lenned. Adj magadra, és járj emberek közé. Van akinek működik a netes párkeresés, nekem személy szerint nem. Számomra szükséges, hogy kialakuljon egy ismertség, egy kötetlen baráti kapcsolat, mielőtt elgondolkodnék az illetővel a párkapcsolaton. Nekem a pár soros csetelés után fussak össze vadidegen emberekkel egyszerűen nem megy. De nem mondom, hogy nem jók, ha úgy érzed, nyugodtan próbáld ki őket. Itt a gyik-en is lehet ismerkedni - olyan szempontból jó az oldal, hogy anonim, és lehet hosszabban is kötetlenebbül beszélni. Ami a személyes ismerkedést illeti: menj társaságba (szórakozás, edzés, túrázás, bármilyen közösség), és ismerkedj emberekkel. Előfordulhat, hogy az ismerősi körökből lesz valaki, akivel tetszetek egymásnak. Ha valaki tetszik, nyugodtan mosolyogj rá, pár kedves, érdeklődő szó felbátoríthatja.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!