Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 eves ferfi vagyok. Van itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 eves ferfi vagyok. Van itt lehetoseg az ismerkedesre lanyokkal? Tapasztalatokat is irjatok. Koszonom.

Figyelt kérdés

2023. dec. 19. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Kisebb az esély, mint társkeresőkön.
2023. dec. 19. 22:50
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Itt max meleg srácok írnak majd magukat nőnek kiadva és várva mikor küldesz pöcsképet cserébe ők meg egy kamuképpel elhitetik veled hogy csajozol
2023. dec. 19. 23:06
 3/9 anonim válasza:
Ismerkedni a kinti világban kéne vagy társkeresőn
2023. dec. 19. 23:08
 4/9 anonim válasza:
100%
Ezt a kérdést én is fel akartam tenni. :D Azután lám... nem vagyok egyedül :D 28F
2023. dec. 19. 23:49
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Nekem innen volt 3 barátnőm és egy szöszi csaj, aki csak szopni járt át. Szóval igen, van esély, de nem könnyű. Tinderen előbb lesz barátnőd.
2023. dec. 20. 00:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem innen lett egy három éves párkapcsolatom, három barátság lánnyal (a mai napig tart), és négy hosszabb szexkapcsolat.

Nem esélytelen a dolog, de nem úgy megy, hogy két-három üzenet és rock&roll.

Hosszú idő, és sok beszélgetés.

Én sosem azzal a szándékkal beszélgetek itt nőkkel, hogy legyen valami, pusztán szeretek beszélgetni, és nyilván, ha úgy alakul, simán benne van, hogy több lesz, mint puszta kommunikáció!

35/F

2023. dec. 20. 05:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Én még sok évvel ezelőtt írtam ide, hogy szívesen ismerkednék egy itt élő vietnámi lánnyal. Pár óra múlva jött is a válasz, felvette velem a kapcsolatot privátban. Azt írta szeretne velem ismerkedni és küldött magáról képet is. Amikor a képet megnyitottam akkor szembesültem vele, hogy a leányzó nem lehet több 12-13-nál úgyhogy ott offoltam is a dolgot.
2023. dec. 20. 12:39
 8/9 A kérdező kommentje:
7 es hallod az nem semmi.
2023. dec. 20. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Gyakorival az a gond, hogy az oldalnak alapvetően nem a társkeresés a funkciója, ezért nem igazán lehet úgy társkeresőnek használni, mint pl. a társkeresőket. Én nőként volt olyan, hogy ennek a platformnak is adtam esélyt, és válaszoltam üzenetekre, vagy adott esetben ráírtam valakire, akinek valamiért nagyon megtetszett a hozzászólása, és egyértelmű volt belőle, hogy szingli, de ez évente kb. 5-6 ember volt. Azért aki társat akar, ennél tevékenyebben kell keresnie. :D

Másik nagy hátrány, hogy GyK-n az illetőről nem lehet konkrétan tudni semmit. Hogy néz ki, merre lakik, hány éves, egyedülálló-e egyáltalán, akar-e ismerkedni, stb. Még csak a többi hozzászólását sem lehet látni, hogy kirajzolódjon belőle egy személyiség, és nagyon nagy az esélye, hogy az illető messze fog lakni tőled, vagy nem lesz korodbeli (hacsak nem írja ki a korát). Sőt, a névtelenség miatt velem fordult már elő olyan, hogy ugyanaz az ember talált meg többször is. A legtöbb ember ezek miatt nem szokott sikerrel járni, de sosem lehet tudni, érdemes lehet esélyt adni a dolognak, ha valaki megfog.

2023. dec. 20. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!