Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 eves ferfi vagyok. Van itt lehetoseg az ismerkedesre lanyokkal? Tapasztalatokat is irjatok. Koszonom.
Nekem innen lett egy három éves párkapcsolatom, három barátság lánnyal (a mai napig tart), és négy hosszabb szexkapcsolat.
Nem esélytelen a dolog, de nem úgy megy, hogy két-három üzenet és rock&roll.
Hosszú idő, és sok beszélgetés.
Én sosem azzal a szándékkal beszélgetek itt nőkkel, hogy legyen valami, pusztán szeretek beszélgetni, és nyilván, ha úgy alakul, simán benne van, hogy több lesz, mint puszta kommunikáció!
35/F
Gyakorival az a gond, hogy az oldalnak alapvetően nem a társkeresés a funkciója, ezért nem igazán lehet úgy társkeresőnek használni, mint pl. a társkeresőket. Én nőként volt olyan, hogy ennek a platformnak is adtam esélyt, és válaszoltam üzenetekre, vagy adott esetben ráírtam valakire, akinek valamiért nagyon megtetszett a hozzászólása, és egyértelmű volt belőle, hogy szingli, de ez évente kb. 5-6 ember volt. Azért aki társat akar, ennél tevékenyebben kell keresnie. :D
Másik nagy hátrány, hogy GyK-n az illetőről nem lehet konkrétan tudni semmit. Hogy néz ki, merre lakik, hány éves, egyedülálló-e egyáltalán, akar-e ismerkedni, stb. Még csak a többi hozzászólását sem lehet látni, hogy kirajzolódjon belőle egy személyiség, és nagyon nagy az esélye, hogy az illető messze fog lakni tőled, vagy nem lesz korodbeli (hacsak nem írja ki a korát). Sőt, a névtelenség miatt velem fordult már elő olyan, hogy ugyanaz az ember talált meg többször is. A legtöbb ember ezek miatt nem szokott sikerrel járni, de sosem lehet tudni, érdemes lehet esélyt adni a dolognak, ha valaki megfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!