Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el “pasizni”, tapasztalatot szerezni a fiúkkal?
19/L vagyok, sosem volt még barátom, semmi tapasztalatom a fiúkkal.
Azért már hiányzik az intimitás, megtapasztalnék már dolgokat, mert kíváncsi vagyok és vágyom rá, de jelenleg nincs senki a képben, nem vagyok szerelmes, még csak kiszemeltem sincs. Az ismerkedés sem az erősségem.
Netes ismerkedésre, társkeresőkre gondoltam már, de kicsit tartok ezektől.
Meg ugye szűz vagyok még, nem is csókolóztam, lehet jobb lenne nem egyből belecsapni, hanem először csak pettingelni, de nem tudom erre mennyire vevők a férfiak, mennyire van türelmük egy szűz lányhoz, főleg, hogy többnyire az idősebbek szoktak bejönni. (Nem apakomplexus, nem az annyival idősebbek, akik már apám korabeliek.)
Egy valaki van, akit személyesen ismerek, tetszik, viszonylag helyes és értelmes srác, kapcsolat nem jöhet szóba bizonyos okok miatt, de most nem állíthatok oda elé, hogy “szia, lenne kedved lefeküdni velem/megcsókolni?”, azért ez elég fura lenne…
Beszélgetés a kulcsa mindennek!
36/F
Nulla tapasztalattal a tàrskeresőn olyan frusztrált leszel hogy egy életre elmegy a kedved mindentől. Egy fiatal tapasztalatlan sráccal aki bénázik szintén.
Szerintem partnert találni erre nem egyszerű, de kellő kommunikációval sikerül.
41/F
Legegyszerűbb ha lemész baráti társasággal bulizni szórakozóhelyre, 1-2 ital (de nem több) után fellazulva táncolgatsz pasikkal, aki ápolt és hatással van rád, azzal simán próbáld ki hogy milyen a csók. Aztán ha hatással van rád, akkor se menj haza vele, de megadhatod neki az elérhetőséged.
Ha meg nincs baráti társaságod sem hozzá, akkor hobbi táncosok partijait ajánlom, itt kulturált a társaság, nem szokás inni sem, szilveszterkor Pesten:
Én férfiként nagyon nem ajánlanám neked a netes társkeresőket, mert tele van csak 1x megdugni vágyó önző pasikkal akiknek nem a te vágyaid lennének a fontosak, de ezt egyikük sem vallja be előtte ahogy azt sem, hogy egyébként foglaltak és van párkapcsolatuk.. A lányokat szétszedik az ilyen oldalakon, mert kb 10 kanos pasira jut 1 nő. Ahhoz nagyon jó emberismerőnek kell lenni, több tapasztalattal, hogy valaki megtudja állapítani, hogy a másiknak mik a valódi céljai, motivációja. Majd rájössz, hogy az emberek túlnyomó többsége hihetetlen nagy színész, csak azért hogy megkapja másoktól amit szeretne, ahol az nem számít, hogy ezzel mennyire bántja meg a másikat.
Szerintem ideje lenne egyértelműbb jelzéseket adni annak a srácnak akit ismersz, hogy nyitott lennél arra, hogy közelebbről is megismerkedjetek, a többi pedig elválik, hogy ilyen szituációban tovább is mennél-e vele, mert ez se biztos. Keresni kellene az alkalmakat amikor kialakulhat olyan helyzet, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Még az is lehet, hogy ő nem is akarna tőled semmit, de ez így nem fog kiderülni magától. Mindenesetre szerencsés lenne a másikkal megbeszélni előre, hogy neked egyelőre csak pettingre van igényed. Ha erre nem vevő, akkor meg nem kell vele foglalkozni, mert nem alkalmas rá az illető.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!