Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire lenne gáz, ha annyira hajt valakit a kíváncsiság, hogy prostival akar szerezni tapasztalatot?
Nem gáz.
Abszolút.
Nézz ki egy normális nőt aki szimpatikus számodra.
Amúgy milyen korosztály vagy? És te milyen korosztályhoz mennél?
Mert én mindenképpen a 35..45 közt mondanám.
De 28 felett biztosan
32 vagyok.
20 és 40 közti korosztályhoz mennék.
6. Ezt már én is irtam több hasonló kérdésre.
Az a gondolgodás a gáz hogy megkérdezik.
A legtöbb nő szerint gáz lesz, sok pasi szerint meg nem. Most akkor ebből mit is szeretnél leszűrni?
Szerintem gáz és én személy szerint nem lennék együtt ilyenpasival. De ez én vagyok. Te meg csinálj amit jónak látsz
N
Férfi vagyok és számomra gáz lett volna prostihoz menni. Nem csak első alkalommal, de bármikor.
Engem ez taszít, hogy valakivel csak azért fekszik le egy nő, mert fizet érte. Tudom, a férfiak nagy részének esélye sincs olyan barátnőt szerezni, aki minden szempontból kielégíti.
Én ilyen szempontból nagyon szerencsés voltam huszonévesen, rengeteg nőm volt. Ingyen.
És most jön a javasaltom: ne foglalkozz azzal, hogy mások szerint mi gáz.
Én a prostizást gáznak tartom magamra nézve, de teljesen megértem, ha valakinek csak így jön össze a szex és ehhez folyamodik.
Én is csináltam olyan dolgokat fiatalon, amit mások gáznak tartanak: hármasozás, félredugás, partnerek sűrű váltogatása, buliban megismert lányokkal egyből szex. Mindenkinek vannak olyan dolgai, amik mások szerint vállalhatatlanok.
Nekem a prostizás nem fér bele, de sose mondanám másnak, hogy ne menjen prostihoz.
Utso.
Nem kotekedes de te ezt honnan tudod?
Már hogy akivel együtt vagy holt e vagy nem?
Meg ha mikor össze jöttetek és előtte nem volt, de közbe meg volt. A prostikhoz járok ritkán dicsekednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!