Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akit szexuálisan izgat, ha bepisil, vagy szokott ilyet csinálni, akár magától, vagy a partnere izgatása céljából? Tapasztalatok, élnények?
Figyelt kérdés
2019. jan. 3. 14:20
1/14 anonim válasza:
mi barátnőmmel csináltunk ilyet
mit szeretnél tudni?
F
2/14 A kérdező kommentje:
A párom állt elő ezzel a kéréssel, kicsit kíváncsi lettem, milyen is lenne 😁, de valahogy "zavar" is a dolog, hogy mondjuk előtte összepisiljem magam. Szóval most bizonytalan vagyok, ezért érdekelne, ha valaki csinált már ilyet, milyen volt.
2019. jan. 3. 14:26
3/14 anonim válasza:
pontosan mivel állt elő?
mi a fürdőben csináltunk ilyen dolgokat főleg
de volt amikor máskor kaptam el és izgattam addig :)
4/14 A kérdező kommentje:
Konkrétan csak annyi, hogy ne menjek ki , ha nagyon kell, hanem a fürdőkádban, vagy egy vastag fürdőlepedőn farmerban engedjem be, esetleg meg is csikizne és izgatna közben.
2019. jan. 3. 14:33
5/14 anonim válasza:
csikló izgatásnál is eljuthattok addig, ha nálad is ilyen ingert vált ki :)
és szerinted megteszed neki ezeket?
6/14 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, nem tudom, mit tegyek, mert vonz is, de taszít is egyszerre. Már magam sem értem.
2019. jan. 3. 14:40
7/14 anonim válasza:
hát akkor próbáljátok ki mondjuk a kádban és meglátod milyen érzés és mit vált ki belőle :)
8/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy tegnap egyedül voltam itthon és gondoltam " rágyakorlok". Nem tudtam beengedni, már szúrt, fájt, de nem ment. Előtte meg szerintem még inkább begörcsölnék.
2019. jan. 3. 14:50
10/14 anonim válasza:
En imadom ha megpisiltet a partnerem :P szerintem a legfontosabb hogy ne érezd ezt cikinek hiszen nem az, o kert ra. Erezd hogy szexi vagy, engedd el magad. Simogasd kozben a melleidet, jatsz a baratod farkaval... :P aztan dolj hatra tedd szet a labaid lazán, szopd kicsit a farkat elotte es mikor mar felizgult juttasd a csucsra ahogy nyogve pisilsz es kozben a punciddal jatszol :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!