Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállt ki belolem szexuálisan ilyen érzéseket ez a hozzam idős férfi?
22 eves vagyok es a férfi olyan 48-50 lehet.
Amikor latom akkor olyan bizsergő erzes es van hogy be is nedvesedek ha -beszélgetünk.
Célozgat, de inkább csak viccel. De ha ugy állnék hozza biztos nem lenne ellenére.
Pedig nem is tetszik úgy, csak nem tudom.
Meg hat idős is hozzam nagyon.
Fantáziálni, és vonzódni nem csak olyan emberhez szoktunk, aki minden téren bejön, és minden téren tökéletes.
Nekem például volt egy pultos lány a munkahelyi menzán. Összességében nem volt semmilyen téren szép, nem volt az esetem sem, de mégis olyan borzasztó szexuális vonzalmat éreztem felé, pedig kb 1 millió okom lett volna, hogy miért ne.
19:06!
Nem is tudtam volna ennél jobban megfogalmazni! Maximálisan osztom a véleményed. Kiegészíteném azzal, hogy megbánni sem feltétlen muszáj: akkor és abban a pillanatban így döntöttél, ezt a lehetőséget láttad a legjobbnak.
A rossz döntésnél pedig csak egy rosszabb van: ha képtelen vagy dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!